Всі категорії
Додати товар

Тонер-есенція освітлюючий з фізалісом trimay vita physalis niacinamide dark stop &...

480 грн -5% 456 грн
Опис

Тонер-есенція наповнює шкіру вологою, повертає тонус і здорове сяйво, покращує
колір шкіри, вирівнює тон і сприяє освітленню пігментних плям і постакне.
Тонер інтенсивно зволожує шкіру, позбавляє сухості та тьмяного кольору
обличчя, живить і відновлює захисні функції.

М'яка слабокислотна формула допомагає нормалізувати й підтримати здоровий
кислотно-лужний баланс шкіри, зміцнює природний захисний бар'єр, а також
нейтралізує агресивний вплив проточної води.

Склад:

- Екстракт фізалісу (36.8%) -- вирівнює тон шкіри, інгібує утворення меланіну, що з'являється як від сонця, так і від гормонального стресу. Забезпечує захист від інфрачервоних променів і видимого світла, а також збільшує кількість колагену. Має освітлювальну дію, надає шкірі сяйва, вирівнює її тон. Екстракт має багатий на антиоксидантний склад і вітаміни груп A, B, C, E, K.

- Глутатион - -- потужний антиоксидант, який захищає шкіру від агресивного впливу зовнішніх чинників. Уповільнює процеси старіння, тонізує, вирівнює тон і усуває почервоніння, вибілює пігментацію.

- Вітамін С потужний антиоксидант, перешкоджає старінню шкіри, зменшує вироблення меланіну, бореться з пігментацією. Має також антибактеріальний ефект, підвищує імунітет шкіри та стимулює процеси регенерації, що робить його незамінним під час лікування акне. Забезпечує синтез повноцінного колагену, освітлює зони гіперпігментацій, покращує стан під час дерматозів, що супроводжуються запаленням, захищає від фотоушкодження УФ-променями.

- Ніацинамід (вітамін В3) -- вибілює шкіру, знімає набряки, усуває вікові пігментації, вирівнює тон обличчя та покращує його колір. Він також активізує обмін речовин, стимулює клітинний поділ і уповільнює прояв вікових змін.

- Resmelin HR (запатентований відбілювальний інгредієнт) -- натуральний екстракт східної медицини зводить до мінімуму старіння шкіри від УФ-променів, захищає шкіру від різних стресів і впливів довкілля.

- Гіалуронова кислота -- регулює вміст води в міжклітинному просторі, вона притягує та зв'язує воду в клітинах шкіри, запобігаючи її зневодненню, посилює метаболізм клітин, прискорюється синтез колагену й еластину, завдяки чому шкіра залишається пружною і підтягнутою. Також гіалуронова кислота прискорює загоєння різних шкірних пошкоджень, запалень після тривалого перебування на відкритому сонці.

- Пантенол (провітамін В5) - стимулює регенерацію тканин, заспокоює запалення й подразнення, активізує ріст нових клітин, надає ефективний вплив під час лікування вугрової висипки й акне, допомагає впоратися із сухістю й лущенням, захищає шкіру від негативних зовнішніх впливів.

- Алантоїн -- пом'якшує і зволожує шкіру, сприяє звуженню пор і нормалізації вироблення шкірного сала, має протизапальні властивості, заспокоює подразнену шкіру, стимулює видалення відмерлих клітин. Алантоїн ефективно запобігає закупорюванню пор, утворенню комедонів (чорніх точок) і запальних елементів.

Тонер містить тільки натуральні та гіпоалергенні компоненти класу EWG Green,
без запашників і підходить навіть для найчутливішої шкіри.

Застосування:

Після вмивання нанесіть невелику кількість тонера на очищену шкіру обличчя й
шиї.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?