Всі категорії
Додати товар

Тонер для звуження пор secret key witchhazel pore clear toner 248 ml

490 грн
Опис

Протизапальний очищаючий тонер для обличчя з екстрактом гамамелісу Secret Key Witch-hazel Pore Clear Toner очищає і звужує пори, нормалізує роботу сальних залоз (сніжет рівень секреції), зволожує і заспокоює шкіру, вирівнює тон обличчя, шкіра придбає красивий колір і здоровий блиск.
Легка водяниста текстура тонера дозволяє йому акуратно лягає на особу, рівномірно розподіляючись і швидко всмоктуючись. Він не залишає почуття стягнутості, сухості і липкості. Крім того, завдяки рідкій текстурою, тонер витрачається досить економно.

Щоденне використання тонера зробить шкіру м´якою, зволоженою, завжди молодий і здоровою!

✅ Тонер Secret Key Witchhazel Pore Clear Toner підходить для всіх типів шкіри, але особливо рекомендується для комбінованої, жирної і проблемної.

Основні компоненти:
Екстракт гамамелісу допомагає контролювати роботу сальних залоз, а також доглядає за шкірою з розширеними порами. Бактерицидну, протизапальну і антисептичну дію екстракту допомагає впоратися з різними шкірними висипаннями, подразненнями, а також вугровим висипом. Антиоксидантні і регенеруючі властивості екстракт гамамелісу роблять його ефективним для догляду за зрілою шкірою.
Равликовий секрет розгладжує зморшки, відбілює пигментые плями.
Алантоїн сприяє регенерації шкіри на клітинному рівні. Ефективно справляється з такими шкірними проблемами, як: акне і пост-акне, вугрової висип, почервоніння і лущення.
Вітаміни А, С і Е захищають шкіру від впливу вільних радикалів. Засіб також зволожує шкіру, живить і тонізує її.

➡ Використання: нанесіть трохи тонера на ватний диск і ретельно протріть шкіру обличчя від центру до зовнішнього краю.

✅ 248 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Білий
Розмір:
  • 250мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антиакне Матуюче Живлення Тонізуюче Зволоження

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?