Всі категорії
Додати товар

Зволожувальний тонер із рисом

105 грн
Опис

Тонер для обличчя Bioaqua забезпечує інтенсивне зволоження навіть чутливої шкіри. Такий косметичний засіб є доглядовим, чудово підходить для щоденних процедур. Тонер не викликає відчуття стягнутості, липкості та плівки, залишає на обличчі відчуття свіжості, допомагає шкірі сяяти, надає здоровий тон і блиск.

Екстракт рису, що входить до складу, дбайливо очищає шкіру, освітлює її та захищає від негативних чинників довкілля.

Допомагає підтримувати водний баланс, нормалізувати рівень pH. Глибоко проникає у внутрішні шари епідермісу. Тонер добре очищає шкіру, виводить залишки макіяжу. Бореться з чорними крапками, жирним блиском, запобігає висипці та нерівності. Надає шкірі пружність, оксамитність і здоровий колір. Тонер справляється з набряклістю, дає змогу надати шкірі свіжий вигляд і наситити її необхідними елементами на тривалий період.

Спосіб застосування:

Після етапу очищення, гелем або пінкою, нанесіть необхідну кількість тонера на ватний диск і протріть шкіру обличчя, рухаючись від центру до периферії. Можна нанесення подушечками пальців. Нанесіть емульсію або зволожувальний крем. Рекомендується щоденне використання, двічі на день.

120 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 120мл
Продавець
bonprix_ua
bonprix_ua
78% виконаних замовлень
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?