Всі категорії
Додати товар

Зволожуючий тонер з ефектом пілінгу round lab 1025 dokdo toner

700 грн
Опис

Переможець у номінації “Найкращий тонер для шкіри” UNPA Beauty Review 2018

Переможець GLOWPICK Awards 2020

Тонер з ефектом легкого пілінгу на основі глибоководної морської води з острова Улліндо, відмінно зволожує, заспокоює і насичує шкірний покрив корисними поживними речовинами, ніжно відлущує ороговілі частинки, шкірний себум і розгладжує мікрорельєф, а також регулює роботу сальних залоз та жирність шкіри.

Основні компоненти:

Вода з глибоководних морських джерел в основі формули, забезпечує повноцінне насичення шкіри живильними компонентами та мінералами (містить понад 72 корисних мікроелементів, включаючи магній, кальцій, калій та інші), енергією та здоров’ям, дозволяючи залишатися зволоженою та доглянутою. А також пом’якшує та зміцнює природний захисний бар’єр шкіри.
Особливий запатентований комплекс Hatching EX-07, що містить ензими, відповідає за делікатну відлущуючу дію тонера, усуваючи відмерлі частинки і надлишки себуму, розгладжуючи мікрорельєф і сприяючи оновленню шкірного покриву.
Склад збагачений Пантенолом, Алантоїном і Бетаїном, які в тандемі мають заспокійливу та тонізуючу дію.
Легка водяниста текстура продукту швидко вбирається і не залишає липкості, при цьому повноцінно насичує шкіру вологою та необхідними поживними речовинами.

Засіб є гіпоалергенним, дерматологічно протестований і визнаний безпечним для чутливої ​​шкіри обличчя.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 200мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?