Всі категорії
Додати товар

Тонер rice touch hollyskin 200мл + крем для обличчя hollyskin rice touch skin balancing 30мл

475 грн
Опис

За умови покупкки Тонер для підтримки мікробіому шкіри з екстрактом центели азійської і рисом Rice Touch HOLLYSKIN + ПОДАРУНОК Зволожувальний крем для обличчя з екстрактом центели азійської і рисом HOLLYSKIN Rice Touch.

Тонер з екстрактом центели азійської і рисом має натуральний нейтральний рівень pH 5,5, не руйнує природний мікробіом, візуально розгладжує, м'яко вибілює шкіру, робить її надзвичайно свіжою і зволоженою, ніжною і шовковистою, покращує тон. Багата на протеїни й вітаміни групи В пудра рису пом'якшує і розгладжує обличчя, забезпечує неймовірний оксамитовий ефект від використання засобу, насичує шкіру вітамінами й антиоксидантами, пришвидшує регенерацію. Екстракт центели азійської зберігає пружність і молодість шкіри, пришвидшує її відновлення, сприяє загоєнню дрібних мікропошкоджень, має помітний заспокоювальний і висвітлювальний ефект.

Крем на основі легких сучасних емолентів та рисової пудри миттєво робить шкіру зволоженою і свіжою на вигляд, злегка матує і висвітлює. Має неймовірний оксамитовий фініш для тривалого комфорту.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 200мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Суха
Призначення:
Тонізуюче Зволоження
Продавець
elena...
elenaelena2019
Київ
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?