Всі категорії
Додати товар

Відновлюючий тонік з гліколевою кислотою pixi glow tonic

655 грн
Опис

Продовжити молодість , Здоров'я і красу епідермісу, забезпечивши клітинам збалансоване харчування і глибоке зволоження з пролонгованою дією здатний тонік PIXI Glow tonic.

За головну заявлену дію тоніка — відлущування — відповідає гліколева кислота, вона перебуває в складі.
Її вважають найбільш ефективною з AHA-кислот, оскільки розмір молекули у неї мінімальний — а значить, вона може глибше проникати в шкіру. Це речовина руйнує клітинні містки і зв'язує іони кальцію — так клітини рогового шару втрачають зв'язку і злущуються з поверхні.
Екстракт кінського каштана (Hippocastanum Horse Chestnut Seed Extract) заспокоює шкіру, екстракт женьшеню (Panax Ginseng Root Extract) знімає роздратування. У складі присутні гіалуронова кислота і комплекс водоутримуваних компонентів (в нього входять сечовина, аланін, аспарагінова кислота, фруктоза і ще ряд речовин). Вони зв'язують молекули води і перешкоджають її випаровуванню, запобігаючи зневодненню навіть при низькій вологості.
Спосіб застосування:
Просочіть ватний диск і протріть шкіру тоніком обличчя, шиї та зони декольте. Може використовуватися вранці і ввечері після процедури очищення шкіри. Підходить для щоденного використання.
Зроблено в: США
Об'єм: 100 мл
Наявність з'ясовуйте.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 100мл
Продавець
bijushop
Bijushop
Супер-продавець
Київ
84% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?