Всі категорії
Додати товар

Відновлююча волосся есенція elizavecca cer-100 collagen coating protein ion injection...

375 грн
Опис

Elizavecca CER-100 Collagen Coating Protein Ion Injection Hair Essence 50ml

Есенція для волосся з колагеном

Щоб волосся було м'яким і шовковистим, виглядало доглянутим і здоровим, спробуйте регулярно користуватися чудовою есенцією для волосся з колагеном від популярного південнокорейського виробника Elizavecca. Результат вас приємно здивує.

Висока концентрація колагену, алантоїну та соєвого білка робить цей засіб ідеальним для відновлення пофарбованого, сухого та пошкодженого в результаті частих укладок волосся. Емульсія наситить локони важливими мікроелементами та вологою, поверне їм гладкість та еластичність, а також надасть надзвичайно гарного блиску. Продукт має нежирну консистенцію, яка швидко вбирається і не обтяжує волосся.

Потужна білкова есенція для волосся, яка наповнює пошкоджене волосся різними протеїнами, алантоїном і керамідом.
Лосьйонна есенція для волосся зволожує та заспокоює пошкоджене волосся за допомогою колагену, протеїну, кераміду та алантоїну.
Колаген свинячої шкіри, гідролізований протеїн пшениці та амінокислота шовку дарують здорову еластичність волоссю та шкірі голови.

Рекомендації із застосування
Після миття шампунем витріть рушником і нанесіть на всю пошкоджену частину волосся. Також його добре наносити на сухе волосся в якості щоденного догляду без необхідності змивання.

Як використовувати

Візьміть необхідну кількість і рівно розподіліть по волоссю.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
50 мл
Продавець
nikitadanila
nikitadanila
Супер-продавець
Київ
83% виконаних замовлень
Була

Схожі товари