Всі категорії
Додати товар

Тайські капсули для волосся lesasha hair serum vitamin з йогуртом-

390 грн
Опис

Тайські капсули для волосся Lesasha Hair Serum Vitamin з йогуртом- формула для пошкодженого, сухого, кучерявого волосся, від лупи та свербіння.

Капсули з йогуртом підходять для будь-яких пасом: жирних, нормальних або сухих. Особливо він потішить власників комбінованого типу волосся — зі швидко жирними коренями та ламкими кінцями.

До складу вітамінних капсул входять 7 унікальних поживних олій:
Олія макадамії — проникає глибоко всередину стрижня волосся, живлячи та відновлюючи його, а також створює навколо кожної волосини "алмазний щит", який оберігає волосся від подальшого руйнування. Волосся набуває м'якості, стає слухняним, згладжується по всій довжині, а також насичується необхідними для них вітамінами та мікроелементами, надаючи природного блиску та сяйва.
Олія лляна - сприяє гарному зволоженню волосяного покриву, адже без підтримки необхідного рівня вологості волосся не буде досить м'яким і слухняним. Особливо оживляються під впливом олії жожоба сухе, ламке та тьмяне волосся. Олія створює на волоссі захисний шар, оберігає їх від негативного впливу та зберігає цілющу вологу.
Арганова олія- надає інтенсивну поживну та зволожувальну дію, зволожує шкіру голови, сприяє її регенерації й усуває лупу, відновлює структуру волосся, стимулює його ріст і запобігає випаданню, усуває посічені кінчики, захищає від Гіркі ультрафіолетові промені.
Олія авокадо має поживні та зволожувальні властивості. У ньому збалансована кількість білків, вуглеводів, насичених і ненасичених жирних кислот. Авокадо підходить для сухого, пористого, виснаженого та пошкодженого волосся. Олія авокадо проникає в клітини волосяних цибулин, відновлює їхню структуру та природну силу, захищає волосся від ультрафіолетових променів та інших агресивних впливів довкілля.
Олія оливи — багате на вітаміни та жирні кислоти, чудово зволожує, живить, згладжує поверхню кожної волосинки, обволікаючи його найтоншою захисною плівкою. Цей цінний компонент не тільки захищає локони від пошкоджень і пересушування, а й відновлює їх, заповнює простір між лусочками, насичує глянсовим блиском, надає еластичність і силу.
Олія соняшника — глибоко живить структуру волосся, допомагає позбутися вільних радикалів, захищає волосся від хімічних пошкоджень, запобігає захворюванням шкіри голови та волосся. Прекрасно освіжає та зберігає колір фарбованого волосся.
Олія кокоса - містить у собі унікальні ненасичені жирні кислоти: лауринова, пальмітинова, лінолева, олеїнова, капринова та каприлова, стеаринова, міристинова, а також вітаміни Е і К, залізо та бетаїни. Унікальність і ефективність кокосової олії виражається в його відновлювальної дії.
Активні компоненти:
Йогурт багатий амінокислотами, які зволожують і лікують посічені локони, а молочна кислота відлущує відмерлі клітини. У ньому багато молочнокислих бактерій, що стимулюють ріст волосся й позбавляють від запалень, свербіння та лупи. Крім того, активні компоненти продукту дбайливо очищають шкіру голови, живлять локони та роблять їх доглянутими.Йогурт же — натуральні протигрибкові та антибактеріальні ліки. Він усуває хвороботворні мікроби, а у разі регулярного застосування дає змогу назавжди забути про лупу.

Вітамін E — один із головних вітамінів для краси та здоров'я волосся. Вітамін E відновлює їхню структуру, сприяє усуненню посічених кінчиків, а також забезпечує захист від негативного впливу ультрафіолету, а також інших чинників зовнішнього середовища.
Эффект от застосування:
зволожує й живить структуру волосся
відновлює пошкоджену структуру волосся
позбавляє лупи та свербіння
активують ріст і зупиняють випадання
оздоровлює волосся
зменшує ламкість
запобігає переріз кінчиків
посилює блиск і шовковистість волосся
волосся ефектно блищить, злегка рас
має легку текстуру, прекрасно вбирається й не обважнює волосся

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Принт:
Абстракція
Продавець
adelinaa
adelinaa
Дніпро
0% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?