Всі категорії
Додати товар

Бальзам з пробіотиками для об'єму волосся masil 10 probiotics perfect volume treatment 300ml

520 грн
Опис

Бальзам для об’єму волосся Masil 10 Probiotics Perfect Volume Treatment зволожує і живить волосся, дозволяє зберігати об’єм і гладкість і досягти ідеальної зачіски. Підвищує еластичність, утворює на поверхні волосся невідчутний захисний шар, який запобігає ламкості, перерізу та сухості.

Пожвавлює тьмяне неживе волосся, надає здорового блиску. Зменшує пошкодження, спричинене впливом УФ-випромінювання та високих температур: фена та гарячих інструментів для укладання. Робить волосся м’яким і гладким, полегшує розчісування.

Містить пробіотики, які зміцнюють волосся, сприяють росту, підвищують міцність, еластичність і гладкість, а також підвищують стійкість волосся до зовнішніх подразників.

Додаткові діючі компоненти:

Комплекс 10 амінокислот глибоко відновлюють структуру волосся, вбудовуються у пошкоджені ділянки, зміцнюють та підтримують захисний шар. Роблять волосся більш стійким до зовнішніх подразників, надають гладкості та міцності.
Гідролізований колаген заповнює пошкоджені ділянки волосся, відновлює та ущільнює його структуру, розгладжує кератинові лусочки.
10 протеїнів (ячменю, кукурудзи, картоплі, рису, висівок, сої, вівса, гороху, пшениці та мигдалю) надають зволожуючу та зміцнювальну дію, дадають волоссю блиску, підвищують еластичність та щільність, захищають від пошкоджень.
Олія аргани насичує волосся і шкіру голови неймовірною кількістю корисних компонентів, надає поживну та зволожуючу дію, нормалізує процеси обміну в шкірі, що сприяє зміцненню волосяних цибулин і відновленню пошкодженої структури волосся, вони перестають ламатися і випадати, зникають кінчики, що січуться.
Олія виноградної кісточки глибоко зволожує та живить волосся, запобігає сухості та ламкості. Зміцнює та стимулює ріст волосся, захищає від шкідливого впливу навколишнього середовища.
Олія камелії допомагає позбутися сверблячки і сухості шкіри голови, запобігає появі лупи, повертає здоровий блиск.
Екстракт центели азіатської має сильний антиоксидантний ефект, захищаючи волосся від згубного процесу окислення.
Екстракт портулаку зволожує, пригнічує вільні радикали, перешкоджає сухості та ламкості.
Підходить для тонкого волосся.

Спосiб застосування:

Нанесіть бальзам на всю довжину волосся на 5-10 хвилин, змийте залишки засобу.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 300мл

Схожі товари