Всі категорії
Додати товар

Бальзам для волосся відновлюючий з церамідами masil 10 salon hair cmc treatment 300ml

515 грн
Опис

Професійний бальзам Masil 10 Salon Hair CMC Treatment глибоко живить і пом'якшує пошкоджене та пофарбоване волосся, зміцнює, запобігає пошкодженню структури, ламкості та перерізу.

Згладжує кутикулу, робить волосся сильним і еластичним, зволожує зсередини, запобігає пухнастості і надає здорового блиску. Створює невидимий прошарок, який захищає від зовнішніх подразників.

Слабокислотна формула з pH 5.0-6.0 нормалізує кислотно-лужний баланс, за рахунок чого запобігає зневодненню. Не містить барвників, сульфатів, мінеральних олій та етанолу.

Містить цераміди – зволожуючий компонент, що огортає волосся невідчутним захисним бар'єром, який утримує вологу, тим самим підтримує здоров'я волосся, запобігає перетину та тьмяності, робить пасма гладкими та шовковистими.

Додаткові компоненти, що діють:

20 амінокислот глибоко відновлюють структуру волосся, вбудовуються у пошкоджені ділянки, зміцнюють та підтримують захисний шар. Робить волосся більш стійким до зовнішніх подразників, надають гладкості та міцності.
10 протеїнів (ячменю, кукурудзи, картоплі, рису, висівок, сої, вівса, гороху, пшениці та мигдалю) мають зволожуючу та зміцнюючу дію, надають волоссю блиск, підвищують еластичність та щільність, захищають від пошкоджень.
Гідролізований колаген заповнює пошкоджені ділянки волосся, відновлює та ущільнює його структуру, розгладжує кератинові лусочки.
Олія аргани насичує волосся і шкіру голови неймовірною кількістю корисних компонентів, має поживну та зволожуючу дію, нормалізує процеси обміну в шкірі, що сприяє зміцненню волосяних цибулин та відновленню пошкодженої структури волосся, вони перестають ламатися та випадати, зникають усі кінчики.
Олія виноградної кісточки глибоко зволожує та живить волосся, запобігає сухості та ламкості. Зміцнює та стимулює ріст волосся, захищає від шкідливих впливів навколишнього середовища.
Олія камелії допомагає позбутися сверблячки та сухості шкіри голови, запобігає появі лупи, повертає здоровий блиск.
Підходить для сухого, пошкодженого та фарбованого волосся.

Спосіб застосування:

Нанесіть бальзам на шкіру голови та довжину волосся на 2-5 хвилин, змийте залишки засобу.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 300мл

Схожі товари