Всі категорії
Додати товар

Бальзам для волосся з пробіотиками для захисту кольору masil 10 probiotics color...

585 грн -24% 450 грн
Опис

Код 2266

Бальзам з пробіотиками для захисту кольору Masil 10 Probiotics Color Radiance Treatment дарує волоссю здоровий блиск, гладкість і шовковистість, робить їх більш слухняними та полегшує процедуру розчісування. Підтримує на оптимальному рівні показник pH, перешкоджаючи появі сухості, тьмяності та ламкості.

Продукт Masil захищає колір від вимивання, зберігає його яскравим та насиченим. Запобігає пошкодженню, спричиненому впливом УФ-випромінювання, а також перешкоджає вигорянню волосся. Сприяє формуванню ліпідного бар'єру і відновлює пошкоджене частими фарбуваннями волосся, попереджає появу тьмяності і кінчиків, що січуться.

Основні компоненти, що діють:

Комплекс пробіотиків зміцнює волосся, підтримує захисний шар, робить його більш стійким до зовнішніх подразників, надає гладкості та міцності.
Олія аргани насичує волосся і шкіру голови неймовірною кількістю корисних компонентів, надає поживну та зволожуючу дію, нормалізує процеси обміну в шкірі, що сприяє зміцненню волосяних цибулин і відновленню пошкодженої структури волосся, вони перестають ламатися і випадати, зникають кінчики, що січуться.
Олія камелії допомагає позбутися сверблячки і сухості шкіри голови, запобігає появі лупи, повертає здоровий блиск.
Олія рисових висівок інтенсивно наповнює волосся поживними компонентами, пом'якшує та зволожує, попереджаючи сухість та стоншення пасм.
Гліцин – амінокислота. Є антиоксидантом, виводить токсини, покращує метаболізм та прискорює кровообіг.
Амінокислоти (аргінін, лецитин, серин, аланін) оздоровлюють текстуру, зміцнюють міжклітинні зв'язки, запобігають ушкодженням, спричиненим термічним впливом.
Комплекс протеїнів має зволожуючу та зміцнювальну дію, надають волоссю блиску, підвищують еластичність та щільність.
Гідролізований колаген заповнює пошкоджені ділянки волосся, відновлює та ущільнює його структуру, розгладжує кератинові лусочки.
Підходить для всіх типів волосся.

Спосiб застосування:

Нанесіть бальзам на шкіру голови та довжину волосся на 2-5 хвилин, змийте залишки засобу

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • 300мл
Об'єм:
300 мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?