Всі категорії
Додати товар

Парфумований бальзам для термозахисту та відновлення волосся masil 9 protein perfume...

180 грн
Опис

❤Професійний парфумований НЕ ЗМИВНИЙ бальзам для захисту та відновлення волосся.

❤Захищає волосся від різних теплових впливів засобами укладання (фен, плойка, праски).

❤Робить волосся шовковистим і гладким, надає здорового блиску.

❤Відновлює структуру волосся, заповнює порожнечі та не дає волоссю ламатися.

❤Глибоко зволожує й живить, підвищує еластичність волосся, згладжує лусочки та запобігає посіченості кінчиків.

❤Зміцнює та відновлює структуру волосся, покращує його еластичність і запобігає випаданню.

❤Гідролізат шовку, фіброїн і кератин — мають властивість миттєво заповнювати пошкоджені ділянки волосся, можуть накопичуватися в структурі волосся, у такий спосіб покращуючи зовнішній вигляд у разі постійного використання. Гідролізований колаген — покращує стан волосся, запобігає ламкості та підвищує його щільність і еластичність. Створює невидимий шар для захисту від різних негативних впливів (фен, плойка, УФ-промені тощо). Гідролізований пшеничний, соєвий і бавовняний білки — зволожують і захищають від зневоднення, зміцнюють, ущільнюють, миттєво заповнюючи порожнечі в пошкодженому волоссі, які набувають гладкості, еластичності та блиску локонам по всій довжині. Гідрогенізований лецитин – здатний повернути пошкодженому волоссю здоровий, блискучий вигляд і шовковистість, зволожує та відновлює його природний захист. Гідролізований протеїни кукурудзи — має чудові відновлювальні та зміцнювальні властивості, надає волоссю об'єм.

❤Внаслідок застосування волосся стає м'якшим і шовковистішим. Masil Protein Perfume Silk Balm має приємний ненав'язливий квітковий аромат, завдяки якому ваше волосся буде чудово та приємно пахнути.

❤Застосування: після миття перед сушінням/укладанням волосся нанесіть достатню кількість на чисте підсушені волосся на всій довжині. НЕ ЗМІВАТИ!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 20мл
Об'єм:
20 мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?