Всі категорії
Додати товар

Masil 9 protein perfume silk balm sweet love бальзам для волосся парфумований, що не змивається

160 грн
Опис

Незмивний парфумований бальзам для волосся Masil 9 Protein Perfume Silk Balm Sweet Love забезпечує інтенсивне відновлення та захист для сухого та пошкодженого волосся. Поживний склад на основі протеїнів пшениці, насіння бавовни та сої, гідролізованого шовку, кератину та колагену, створює захисну плівку на волоссі, без ефекту жирності.

Заповнює порожнечі в сухому волоссі, обволікає його і як результат - сильне, здорове волосся і неймовірний блиск. Захищає волосся від згубної термодії при використанні плойок, прасок, фена тощо. Бальзам робить волосся гладким і слухняним, ідеально підходить для догляду за ослабленим і пересушеним волоссям. Розгладжує лусочки, надає м'якості та гладкості, повертає волоссю еластичність та блиск.

Sweet Love – це аромат квітів гібіскусу та аромат троянди. Верхні ноти: гібіскус і троянда. Середні ноти: чарівний букет з ірисів, півонії та конвалії. Кінцева нота: теплі дерев'яні ноти мускусу та сандалового дерева.

Підходить для всіх типів волосся.

Основні компоненти:

- Екстракт алое нормалізує роботу сальних залоз, позбавляючи їх від сухості та жирності. Зволожує, затримує вологу всередині лусочок. Загоює пошкоджені ділянки, чудово пом'якшує та живить локони, заспокоює роздратування та позбавляє лупи.
- Екстракт камелії контролює роботу сальних залоз, знижує жирний блиск та бореться із запаленнями. Зволожує і сприяє утриманню вологи в клітинах, перешкоджає появі кінчиків, що січуться.
- Кератин надає волоссю форму і безпосередньо відповідає за ступінь випрямлення. Ефективно зв'язує воду та є потужним зволожувачем. Відновлює волосся і надає їм шовковистості.
- Колаген заповнює пошкоджені ділянки волосся, відновлює та ущільнює його структуру, розгладжує кератинові лусочки. Зміцнює волосся, повертає їм природну силу, здоров'я та енергію.
- Лецитин надає блиску та шовковистості, сприяє регенерації, відновлює дуже пошкоджене волосся, зволожує.
- Олія макадамії пом'якшує волосся по всій довжині, надає потужну лікувальну та відновлюючу дію на структуру волосся, відновлює їх, робить більш пружними та еластичними.
- Олія жожоба підтримує еластичність та пружність волосся. Живить вітамінами А і Е, попереджає появу почуття сухості, лущення та подразнення. Має ефективну поживну та зволожуючу дію, омолоджуючий та протизапальний ефект.
- Протеїни кукурудзи мають відмінні відновлювальні та зміцнюючі властивості, надають волоссю об'єму, пом'якшують і живлять волосся.
- Протеїни пшениці зміцнюють пошкоджене волосся, надають їм блиск і полегшують укладання. Надають зволожуючу та зміцнювальну дію, підвищують еластичність та щільність, попереджають процеси в'янення.
- Протеїни шовку допомагають утримувати вологу у волоссі, стимулюють синтез колагену. Надають волоссю шовковисту м'якість, природну гладкість і еластичність, роблять волосся слухняним, полегшують розчісування, сприяють укладанню та збереженню зачіски, захищають волосся від ультрафіолетового світла.

Застосування: Нанести на чисте вологе або сухе волосся, використовувати перед укладанням феном. Перед застосуванням бальзаму можна також наносити кондиціонер та/або маску. Застосовувати бальзам можна при кожному миття голови.

Об'єм: 20 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Білий
Розмір:
  • 20мл
  • Інший
Об'єм:
20 мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?