Всі категорії
Додати товар

Натуральна хна lady henna 100g

225 грн
Опис

Хна натуральна леді Хенна-100% натуральна хна з Раджастана-світового лідера з виробництва хни. Високоякісний продукт, що дає волоссю насичений багатий колір.

Крім фарбування, має виражену лікувальну дію. Живить і зміцнює волосся по всій довжині, роблячи їх густими і пишними, а зачіску об'ємною. Виконує роль кондиціонера, полегшуючи розчісування. Волосся стає м'яким, пухнастим і слухняним.

Збагачена екстрактом амли-знаменитого аюрведичного засобу, що зміцнює волосяні цибулини, стимулюючого зміну епідермісу і ріст волосся. Запобігає випаданню волосся і передчасну сивину. Усуває лупу і підтримує здоров'я шкіри голови, захищаючи від грибків та інфекцій, дає приємний охолоджуючий ефект.

В результаті фарбування волосся набуває яскравий відтінок, міцність і здоровий блиск.

Активні компоненти:
Хна (lawsonia inermis) — має виражену лікувальну дію на волосся, живить і зволожує від коренів до кінчиків, покращує мікроциркуляцію, пом'якшує, полегшуючи розчісування, надає волоссю товщину, об'єм і красивий блиск, зберігає колір, приємно охолоджує голову, знімає втому.

Амла (emblica officinalis) — відновлює пошкоджене волосся, попереджає випадання волосся і сивину, покращує кровообіг, регенерує клітинний обмін і стимулює ріст волосся, зміцнює коріння і цибулини, повертає волоссю силу, пружність і блиск, усуває лупу, знімає роздратування і запалення, дає антисептичний захист.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize