Всі категорії
Додати товар

Набір «щастя для волосся» 9 елементів lebel (9 шт), японія

18000 грн
Опис

- 1 етап Lebel IAU Cell Care 1 Зволожуючий клітинний мус. 500 мл

- 2 етап це сироватка Lebel Proedit Care Works, вона забезпечує глибоке молекулярне проникнення і закріплення в волоссі всіх наступних сироваток, а також активно живить волосся і відновлює міжклітинні зв'язки. (150 мл)

— 3 етап програми це сироватка Lebel Proedit Care Works N, вона забезпечує глибоке інтенсивне зволоження та відновлення природного PH-балансу волосся, а також дозволяє оживити та ефективно регенерувати пошкоджені ділянки кортексу, роблячи ваше волосся м'яким, щільним та еластичним.(150 мл)

- 4 етапом програми «Абсолютне щастя для волосся» від Lebel є сироватка Lebel Proedit Care Works P, вона надає пружність волосся і міцність, потовщує їх і активно відновлює кератинову структуру волосся. (150 мл)

- 5 етапом програми є нанесення сироватки Lebel Proedit Care Works Element Fix, вона допомагає закріпити ефект попередніх сироваток, а також забезпечує їх глибоке проникнення та тривалу дію. (150 мл)

- 6 етап Lebel IAU Cell Care 2, Fiber Протеїнова клітинна сироватка - активатор для волосся. (150 мл)

-7,8 етапи Lebel IAU Cell Care 3M, Melt Інтенсивно зволожуючий крем для волосся та Lebel IAU Cell Care 3S, Silky Інтенсивно зміцнюючий крем для волосся.
При сильному ступені пошкодження локонів рекомендується наносити обидва креми.
Будь-який з двох кремів або обидва креми використовуються як сьомий та восьмий етапи у програмі «Абсолютне щастя для волосся» (500 мл+500 мл)

-9 етап Lebel IAU Cell Care 4, Sealed Фіксуючий гель для закріплення всіх необхідних компонентів у волоссі.
Цей гель застосовується як заключний етап у програмі «Абсолютне щастя для волосся» (500 мл)

Спосіб застосування:
Перед проведенням процедури "Щастя для волосся" від Lebel необхідно вимити волосся шампунем із серії IAU або Proedit, злегка просушити волосся рушником.

Потім приступити до 1 етапу – нанесення мусу.
Розвести мус із водою в пропорції (2:1) і нанести на всю прикореневу зону, залишок засобу поширити по всій довжині, промасажувати голову 5 хвилин, потім ретельно обполоснути волосся.
Потім розділити волосся на 6-8 рівних пасм і приступити наносити по черзі сироватки, C,N і P, по 3 натискання диспенсера на кожне пасмо по всій довжині відступаючи від прикореневої зони, добре пропрацюйте волосся гребенеподібними рухами, потім нанесіть незначну кількість сироватки Element Fix долоні, розітріть і пропрацюйте цією завершальною сироваткою всі пасма.
Після цього надягніть на волосся поліетиленову шапочку і залиште діяти на 15-20 хвилин.

6 етап програми – це нанесення сироватки – активатора.
Нанесіть сироватку по 3 натискання диспенсера на кожне пасмо.
Не змивати, приступати одразу до наступного етапу.

7,8 етап - нанесення зволожуючого та зміцнюючого кремів.
Волосся розділіть на 6-10 частин і починайте наносити в будь-якій черговості по 1 натисканню крему на пасма, добре пропрацюйте гребенеподібними рухами, потім відразу наносите наступний крем так само.
Чи не змивати, відразу приступати до останнього етапу.
Завершальним етапом є нанесення фіксуючого гелю.
Волосся поділити на 6-10 рівних частин, нанести по 1 натисканню гелю на кожне пасмо, добре промасажувати локони гребенеподібними рухами до повного вбирання препарату, після чого змити з волосся весь комплекс водою.
Можна приступати до укладання волосся.

Об'єм: 9 шт
Виробник Японія

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Білий
Розмір:
  • Другой