Всі категорії
Додати товар

Зволожуючий кондиціонер moroccanoil hydrating conditioner, 250 мл

770 грн
Опис

Якщо ви мрієте про м'яке, слухняне й пишне волосся, то зволожувальний кондиціонер Moroccanoil Hydrating Conditioner - це саме той засіб, який вам потрібен. З його допомогою ви розв’яжете найпоширеніші проблеми: тьмяність, сухість, упораєтеся з надмірною пухнастістю. Легка, майже невагома формула цього засобу не обважнює волосся, а живить корисними речовинами, тим самим підкреслюючи його привабливість. Кондиціонер багатий на арганову олію, відомою своїми поживними й відновлювальними властивостями.

За регулярного використання засобу ваше волосся стане слухняним, гладеньким і зволоженим, набуде здорового блиску. Процес розчісування полегшиться, оскільки пасма більше не заплутуватимуться. Після першого ж застосування кондиціонеру ви помітите результат і вже не проміняєте його на жоден інший засіб.
Спосіб застосування
після використання зволожувального шампуню Moroccanoil акуратно промокніть волосся рушником, щоб видалити надлишки води, і нанесіть невелику кількість кондиціонера на всю довжину, розподіляючи від шкіри голови до кінчиків волосся. Залиште на 1-2 хвилини. Ретельно змийте водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари