Всі категорії
Додати товар

Незмивний кондиціонер для волосся / chi keratin mist

600 грн
Опис

Незмивний кондиціонер для волосся / CHI Keratin Mist

355мл. - 580грн.

ондиціонер Кератін Міст входить до складу системи , призначеної для догляду за нормальним або пошкодженим , пористим волоссям , схильним до сухості , а також піддавалися освітленню або іншим хімічним процедурам. Кондиціонер Кератін Міст дає максимальний ефект у комплексному застосуванні з іншими засобами цієї лінії.

Вирівнює пористість волосся , роблячи його слухняним , блискучим і сильним. Призначений для щоденного догляду за волоссям. Вирівнює структуру волосся. Робить їх бездоганними від коренів до кінчиків , захищає , надає силу , м'якість та блиск.

В основі дії кондиціонера є використання запатентованої технології Cationic Hydrating Interlink. Завдяки їй амінокислоти шовку проникають глибше в структуру волосся . Катіонна зволожуюча взаємозв'язок створена для тих засобів , дія яких заснована на властивостях шовку.

Результат. Зміцнюючий засіб полегшує розчісування. Забезпечує м'який і збалансований догляд , виражену відновлюючу та зміцнюючу дію , зволоження , силу та еластичність.

склад. Рожева вода , шовкові амінокислоти , гідролізований протеїн пшениці , пантенол. Екстрат кропиви ромашки , водорості , алое віра , лаванди , розмарину.

Спосіб застосування . Після миття рясно розпорошити на сухе або вологе волосся. Чи не змивати. Застосовувати щодня.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize