Всі категорії
Додати товар

Відновлюючий шампунь або кондиціонер з олігопептидами dikson luxury caviar

610 грн
Опис

💎Відновлюючий шампунь з олігопептидами Dikson Luxury Caviar Shampoo

1000мл. - 610грн.

Ніжно очищає волосся, надаючи йому нову інтенсивну силу і молодість.

Дія екстракту ікри в поєднанні з дією олігопептидів і водоростей fucus vesiculosus, що містяться в комплексній ікрі, допомагає перетворити ослаблене, тьмяне і вивітрене волосся в сильне, з компактною, сяючою і молодою текстурою.

Без силіконів.

Комплекс - це справжня концентрація чистої енергії з регенерувальною і збагачувальною дією, яке діє на зневоднені клітини, значно покращуючи їх еластичність і тонус.

Зводить до мінімуму видимі ознаки старіння завдяки своїй винятковій антиоксидантній і зволожуючій здатності. Благочинна дія екстракту ікри в поєднанні з олігопептидами структурного білка, такими як актин і екстракти морських водоростей Fucus Vesiculosus, укладені в Complexe Caviar , активній основі Dikson Luxury Caviar, лінії продуктів для лікування волосся, створених для протидії негативним наслідкам старіння.

Волосся ефективно вигладжується, бадьориться і омоложується.

💎Ревіталізуючий та наповнювальний кондиціонер Dikson Luxury Caviar Conditioner

1000мл. - 610грн.

Це кондиціонер, який багатий активними інгредієнтами (Complexe Caviar ™, олігопептиди і екстракт бурих морських водоростей Fucus Vesiculosus), які пом'якшують волосся і повертають їм жвавість капілярної структури, захищаючи від оксидантного стресу і від пошкоджень.

Розроблений для термінової допомоги ослабленим і тьмяним волоссю, повертає їм здоровий вигляд, продовжує ефективність результатів кондиціонованих догляду. Після кондиціонера застосувати інші засоби з лінії Dikson Luxury Caviar. Максимальний ефект досягається при використанні всіх продуктів в комплексі.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари