Всі категорії
Додати товар

Набір envie luxury milk шампунь та маска з молочними протеїнами та кислим ph 2 х 250 мл

1008 грн -12% 895 грн
Опис

Набір Envie Luxury Milk шампунь та маска з молочними протеїнами та кислим Ph 2 х 250 мл

Лінія засобів по догляду за волоссям Luxury Milk була створена фахівцями італійського бренду Envie для кучерявого, сухого та хімічно обробленого волосся.

У набір входять:

Шампунь Envie Luxury Milk Shampoo з молочними протеїнами та кислим pH.

Маска для волосся Envie Luxury Milk Mask з молочними протеїнами та кислим pH.

М'яка миюча формула шампуню Envie Luxury Milk Shampoo з молочними протеїнами дозволяє якісно та делікатно видалити надлишки себуму з поверхні шкіри голови, не викликаючи подразнень. Використання шампуню значно полегшує укладку, надає силу волоссю, підвищує його міцність. Кислий pH засобу закриває кутикулу волосся, сприяючи утриманню корисних речовин та вологи у волосяному стрижні.

Маска для волосся Luxury Milk Mask від італійського бренду Envie створена для кучерявого, тонкого, сухого і хімічно обробленого волосся. Використання засобу благотворно впливає на вироблення колагену, еластину та кератину. Еластин покращує візуальні характеристики волосся і захищає його від впливу високих температур. Завдяки колагену підтримується здоров'я волосяних фолікулів та зупиняється процес випадіння волосся. Достатня кількість кератину дозволяє зберегти міцність волосся, а також необхідний рівень його зволоженості.

Склад засобів:

молочні протеїни, будучи одним з основних джерел білку, мають потужну зволожуючу дію, регенерують, живлять і пом'якшують волосся.

Застосування:

Вимийте волосся шампунем Envie Luxury Milk Shampoo. Злегка підсушивши його рушником, рівномірно нанесіть маску Envie Luxury Milk Mask.

Залиште на 5 хвилин для дії. Якщо волосся занадто сухе – збільшіть час дії.

Змийте достатньою кількістю теплої води.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
500 мл
Продавець
o27s15k23
o27s15k23
Супер-продавець
Марганець
83% виконаних замовлень
Була

Схожі товари