Всі категорії
Додати товар

Шампунь, кондиціонер,маска розгладжувальні для неслухняного волосся  goldwell dual just

495 грн
Опис

Шампунь
250мл. - 495грн.
1000мл. - 1060грн.

Кондиціонер
1000мл. - 1160грн.

Маска

200мл. - 620грн.
500мл. - 1150грн.

💎Шампунь для неслухняного волосся GOLDWELL DUAL JUST SMOOTH TAMING SHAMPOO

Якщо ваші пасма досить неслухняні, часто розпушуються, електризуються і абсолютно не піддаються укладанню, Goldwell Dualsenses Just Smooth Taming Shampoo допоможе вам виправити цю ситуацію.

Безпечний шампунь делікатно очищає локони, не ушкоджуючи їх структуру, не пересушуючи і не вимиваючи колір із забарвленого волосся.

Формула засобу спрямована на їх зволоження і підтримку блиску.

Б’юті-продукт бренда Goldwell сприятливо впливає на неслухняне волосся, роблячи їх податливішими, м'якшими, пишнішими і доглянутими. Все завдяки комплексу microPROtec, який перешкоджає пересушуванню і руйнуванню структури локонів. Олія горіха кукуї, що входить у формулу засобу, посилює цей ефект, додатково пом'якшуючи пасма і роблячи їх міцнішими, гладшими, шовковистішими

💎Кондиціонер для розпутування волосся GOLDWELL DUAL JUST SMOOTH TAMING CONDITIONER

Засіб м'яко та делікатно піклується про пошкоджені, стоншені й тьмяні локони, повертаючи їм колишнє сяйво та чарівну гладкість.

Косметичний продукт забезпечує інтенсивну пом'якшувальну дію, а також розгладжує стрижні волосся, щоб ви могли щодня виблискувати та дивувати своєю красою, збираючи компліменти й захоплені погляди.

Goldwell Dualsenses Just Smooth містить високоефективну зволожувальну олію кукуї, яка потужно зміцнює локони, підвищуючи їхню міцність і сприяючи оздоровленню травмованих ділянок.

За допомогою кондиціонера для неслухняного волосся вам вдасться приборкати та зволожити пасма, щоб потім потішити себе чудовими укладками!

💎Маска розгладжувальна для неслухняного волосся  GOLDWELL DUAL JUST SMOOTH 60 SEC TREATMENT

Розгладжувальна маска за одну хвилину приборкає неслухняне волосся, допомагаючи вам насолодитися його гладкістю, м'якістю та шовковистістю. Косметичний засіб знаменитого бренда Goldwell стане справжнім порятунком для власниць пошкоджених пасом, які до того ж постійно розпушуються, а під час розчісування — електризуються. З цією маскою ви самі здивуєтеся тому, наскільки гладеньким і сяйним може бути ваше волосся.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?