Всі категорії
Додати товар

Вода -кондиціонер для миттєвого відновлення волосся 220мл.😍

220 грн -5% 210 грн
Опис

Вода -кондиціонер для миттєвого відновлення волосся 220мл.😍
1) Вода Revuele для блиску волосся - миттєве відновлення (чорна).Це рідкий експрес-засіб для відновлення надмірно пошкодженого волосся.
Цей швидкий рідкий кондиціонер займає лише 9 секунд під душем, щоб зробити волосся 9 разів блискучим! Розгладжує текстуру, розплутує посічені кінчики та помітно перетворює сухе пошкоджене волосся.
✔️Формула з кератином і протеїном шовку для розгладження та відновлення поверхні кутикул волосся, покращення блиску, еластичності та м’якості, утримує вологу у волоссі для більш здорового та міцного вигляду.
2)Вода Revuele-яскравість кольору,для фарбованого волосся(рожева).Відсутність блиску може зробити колір тьмяним, а не свіжим. У цьому випадку на користь вдосконалена система живлення.
✔️Розгладжує текстуру, розплутує посічені кінчики та помітно перетворює фарбоване волосся.
✔️Удосконалена ламелярна формула працює для значно міцнішого, гладкого волосся з посиленим яскравим кольором.
✔️Формула містить протеїн пшениці, який допомагає зберегти еластичність волосся та запобігає його ламкості, а також аргінін, який додатково захищає волосся від пошкодження.
✔️Вдосконалена ламелярна формула працює для значно міцнішого, гладкого та слухняного волосся.
3)Зволоження та розплутування волосся,для сухогота ламкого (синя). Зволоження є важливим аспектом догляду за волоссям, особливо коли воно довге, ламке і кучеряве. Даний експрес-кондиціонер має розгладжуючі властивості, допомагає розплутати кінчики, що січуться, і помітно покращує стан довгих ламких пасм.
Удосконалена ламелярна формула продукту сприяє зміцненню, покращенню гладкості та слухняності волосся.
✔️Крім того, формула містить гіалуронову кислоту, яка сприяє збільшенню рівня зволоженості, а також біотин, який допомагає збільшити м'якість та блиск для загального здорового вигляду волосся.
‼️Спосіб використання: Добре струсіть пляшку. Використовуйте 1 дозу (20 мл) для волосся середньої довжини. Нанесіть по всій довжині чистого, вологого волосся, обережно масажуючи, щоб продукт вбрався. Змийте через 7-9 секунд. Якщо хочете, зробіть маску для волосся. Використовуйте один раз на тиждень.
🛍️Ціна-220грн

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Продавець
natali110186
Natali110186
Супер-продавець
Бровари
92% виконаних замовлень
Була

Схожі товари