Всі категорії
Додати товар

Mix вітамінні капсули для волосся sevich олійка мікс оригінал!!!

250 грн
Опис

Mix - 250гр

Вартiсть -1 баночки - 250гр
Поштучно 1шт. - 10гр.

У баночці 30 шт.

ОРАНЖЕВІ ! Sevich Hair Vitamin With Ginseng & Honey Oil (меншень і мед) для живлення ламкого волосся
- для живлення пористого волосся. Захищають від ламкості, живлять, регенерують, інтенсивно відновлюють пошкоджені локони, глибоко живлять структуру волосся, зволожують, запобігають виникненню кінчиків, що січуться. Волосся стане гладким, блискучим, об'ємним і шовковистим.

! ЖОВТІ ! Sevich Hair Vitamin With Morocan Oil, Aleo Vera Oil (марокканська олія і алое) для сухого та посіченого волосся
- Зміцнюють і живлять волосся, роблять його м'яким, попереджають сухість і кінчики, що січуться. Захищають від дії ультрафіолету та перепадів температур.
Захищаютб волосся від пошкоджень, пом'якшують, допомагають утримувати вологу, надають природного блиску і сяйва.

! ЗОЛОТІ ! Капсули для волосся Sevich Hair Vitamin With Morocan, Jojoba Oil (марокканська олія і жоба) для ламкого та ослабленого волосся
- Відновлюють, розгладжують, пом'якшують, живлять і зволожують волосся, роблять його здоровим, блискучим і слухняним. Допомагають утримувати вологу, запобігають заплутуванню.
Капсули повертають волоссю силу, блиск та красу.

! ФІОЛЕТОВІ !Капсули масло Sevich Hair Vitamin вітаміни для сухого та посіченого волосся*
- догляд за волоссям після фарбування, має сильний аромат, підходить для тьмяного, вигорілого та жорсткого волосся. Волосся мягке та приємне на дотик, легко розчісується, колір більш яскравий та тримається довше.

НЕМАЄ -!ЗЕЛЕНІ ! Sevich Vitamin With Morocan Oil, Camellia Oil (марокканська олія і олія камелії) для сухого та посіченного волосся
- зволожують, склеюють кінчики, що січуться, відновлюють. Містять натуральні інгредієнти, які глибоко проникають у структуру волосся, усувають сухість, запобігають ламкості. Живлять, захищають і забезпечує догляд за ламким волоссям.

!ЧЕРВОНІ ! Вітамінні капсули для відновлення волосся Sevich Червоний
- глибоке відновлення пошкодженного волосся, щоденний догляд за волоссям. Підходить для сухого та нормального волосся. Живить волосся, роблячи його більш мягким, гладким та надає сяйочого вигляду.

!ЧОРНІ ! Sevich Vitamin With Kemiri, Morocan Oil, Alee Vera Oil (Вітамін В5 і алое) для темного волосся та захисту від сонця
- допомагають зменшити вигоряння кольору на сонці, надають природний блиск і сяйво, роблять волосся пружним, слухняним і шовковистим, глибоко зволожують і зменшують жорсткість волосся.

Спосіб застосування: вимити волосся й трохи підсушити рушником. Відрізати носик капсули. Напіввину олії розподілити на долонях. Нанести олію на вологе волосся для термозахисту та зволоження. Висушити волосся.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари