Всі категорії
Додати товар

Insight damaged hair restructurizing conditioner кондиціонер для відновлення...

80 грн
Опис

Insight Damaged Hair Restructurizing Conditioner.
Кондиціонер для відновлення пошкодженого волосся.

Цей продукт доступний у розпиванні:
50 мл — 80 гривень.
100 мл — 145 гривень.
150 мл — 215 гривень.
250 мл — 325 гривень.
Термін придатності до 2025 року.

Спробуйте унікальний італійський засіб, який діє миттєво, — кондиціонер для відновлення пошкодженого волосся Insight Restructurizing Conditioner, і ви залишитеся задоволені результатом. Продукт добре проникає в стрижень волосини, у такий спосіб відновлюючи та оздоровлюючи пошкоджені, ламкі пасма. Активні компоненти засобу добре ущільнюють локони, зменшуючи кількість сухого та ламкого волосся, а схильна до стресів шкіра відновлюється й набуває життєвих сил. Ви помітите, як після використання шампуню ваше волосся стане м'яким, ніжним і оксамитовим.

Кондиціонер розроблений спеціально для додаткового догляду та відновлення пошкодженого, сухого та тонкого волосся, роблячи його шовковистим, м'яким та еластичним. Ретельне лікування, що відбувається, допоможе вам знову набути впевненості в собі. Будьте завжди на яскравій стороні, використовуючи кондиціонер для відновлення пошкодженого волосся Insight Restructurizing Conditioner. І ви станете ще привабливішими.

Спосіб застосування: Нанести на вологе волосся, рівномірно розподіливши по всій довжині. Залишити на 5-10 хвилин. Ретельно змити.

Оплата на карту Приват банка.
Пересилання Новою поштою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?