Всі категорії
Додати товар

Відновлюючий кондиціонер для надання об'єму волоссю mise en scene perfect styling...

595 грн
Опис

Код 2377

Якщо в тебе ослаблене волосся і йому не вистачає об'єму — цей цілющий продукт допоможе впоратися з такою проблемою.  Perfect Styling Serum Conditioner розроблений на основі натуральних масел, серед яких олії аргани, кокосу, камелії, абрикосу та жожоба. Цей комплекс живильних компонентів допомагає відновити волосся на структурному рівні та надати обсяг локонам. Продукт інтенсивно доглядає локони і шкіру голови, завдяки чому прибирають сухість і лущення.

Perfect Styling Serum Conditioner активно живить волосся вітамінами і дарує пом'якшення. Цей продукт також здатний зменшити ламкість волосся та прибрати зайву пухнастість та статику. Кондиціонер робить волосся більш слухняним і після застосування ти зможеш з легкістю його розчісувати. Кондиціонер від MISEENSCENE допомагає зсередини відновити волосся на рівні структури фолікулів і надає волоссю здорового блиску. Крім того, засіб створює на волоссі непомітний, легкий бар'єр для захисту від згубного впливу ультрафіолету. Також продукт містить неймовірно корисний екстракт троянди, який захищає волосся від перепаду температур та впливу зовнішніх факторів. А гідролізований протеїн допомагає зміцнити та заповнити порожнечі у структурних мембранах волосся. Регулярне застосування засобу допоможе відновити волосся, надати йому хорошого об'єму та здорового сяйва.

Арганова олія — ​​натуральний вітамінний зволожуючий компонент для волосся. Він допомагає захистити волосся від шкідливого впливу гарячих температур та знімає статику. Арганова олія здатна надавати об'єм волоссю і сприяє його росту. Також цей компонент збирають зайву пухнастість волосся і полегшує їх розчісування. Арганова олія надає локонам сяйва і зміцнює їх.

Кокосове масло — багате джерело жирних кислот, завдяки чому він надає пом'якшувальну і зволожуючу дію на волосся. Олія здатна проникати на структурний рівень локонів і інтенсивно зволожувати їх. Також компонент відновлює пошкоджені ділянки структури волосся і надає йому шовковистості.

Олія жожоба — ще один натуральний зволожуючий компонент для волосся та шкіри голови. Він наповнює пасма на глибоких рівнях молекулами води та перешкоджає зневодненості волосся. Олія жожоба хороша і тим, що здатна стимулювати кровообіг і таким чином прискорювати зростання нового волосся.

Олія мигдалю — активний живильний компонент, який здатний відновлювати волосся. Олія відмінно живить шкіру голови та пасма необхідними вітамінами та мінералами. Також вона надає пом'якшення волосся і надає їм гладкості.  Компонент насичує локони вологою та утримує її у структурі волосся.

Олія камелії — компонент має високий антиоксидантний ефект і здатний захистити волосся від негативного впливу зовнішніх факторів. Також олія камелії робить волосся більш слухняним і полегшує розчісування. Вона чудово бореться з проявами лупи, прибирає лущення та запалення шкіри голови.  Компонент попереджає ламкість волосся і прибирає посіченність кінчики.

Застосування
Нанести на чисте та вологе волосся відразу після миття шампунем, відступивши на пару сантиметрів від коріння, змити теплою водою через 3 хвилини.

680 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • 750мл
Об'єм:
750 мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?