Всі категорії
Додати товар

Інтенсивна живильна маска з колагеном і еластином erayba nc 10 collastin mask

1150 грн
Опис

Слабкому та пошкодженому волоссю слід приділити більш ретельну увагу, адже для них використання одного лише шампуню з бальзамом на пару буде явно недостатньо. Якщо ви дбаєте про свою шевелюру і бажаєте дійсно відновити її здоров'я та красу, то найкращим помічником для вас стане інтенсивна живильна маска з колагеном та еластином від іспанського бренду Erayba.

Насичена маска розроблялася за особливими інноваційними технологіями, за рахунок чого гарантує вам справді професійний догляд. Маска глибоко та інтенсивно живить, зміцнює, пом'якшує та відновлює структуру волосся. Після регулярного застосування волосся набуває красивого природного блиску, стає більш пружним і сильним. Разом з цією маскою ви зможете позбутися ламкості і сухості, вона полегшить розчісування, а саме волосся буде не так пошкоджуватися при гарячих укладаннях.

Erayba N10 Collastin Mask Intense – це маска для волосся з рослинними білками, яка живить, тонізує та пом'якшує волосся. Вміст гідролізованого колагену та еластину забезпечує відновлення структури волосся та надання волоссю гладкість, м'якість та шовковистість. Рослинні олії, що входять до складу, активно зволожують, живлять та відновлює природний блиск волосся. Маска Erayba N10 Collastin Mask Intense прискорює регенерацію і зростання волосся, наповнює його вологою і навіть найсухіше волосся після першого ж застосування перетворяться до невпізнанності. Приємним бонусом буде захист від електризації волосся та УФ-фільтр, який захистить фарбоване волосся від вигоряння кольору.

Спосіб застосування: нанести на вимите і висушене рушником волосся, розподіляючи масажними рухами по всій довжині і втираючи в шкіру. Витримати до 5 хвилин та змити теплою водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
1 л

Схожі товари