Всі категорії
Додати товар

Інтенсивна медова маска daeng gi meo ri honey intensive hair maskey для відновлення...

1250 грн
Опис

Daeng Gi Meo Ri — лікувальна косметика, в основу якої покладено народні рецепти найкращої книги з медицини в історії Східної Азії, визнаної ЮНЕСКО світовою спадщиною. Основним інгредієнтом косметики є відвар із лікарських рослин і води найвищого ступеня очищення. Daeng Gi Meo Ri подарує вашому волоссю природну силу, красу та допоможе в боротьбі з причинами випадіння волосся, простимулює ріст нового, захистить і зміцнить коріння, усуне подразнення шкіри голови.

Ферментовані трав'яні екстракти, що входять до складу медової маски Daeng Gi Meo Ri Honey Intensive Hair Mask, забезпечують моментальне зволоження й відновлення пошкодженого волосся. Завдяки вмісту маточного молочка й екстракту олії соняшникового насіння, маска живить і захищає волосся від УФ-випромінювання та інших зовнішніх чинників. Олія авокадо надає інтенсивну живильну дію й сяйва волоссю. Комплекс трав'яних екстрактів хризантеми сибірської, хаутюнії серцеподібної й корейського женьшеню забезпечує інтенсивне зволоження волосся.

Інтенсивна медова маска рекомендована для жорсткого, пошкодженого хімічними процедурами волосся, для сухого й тонкого, а також для нормального волосся для додання гладкості та шовковистості.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
  • Чорний
Розмір: