Всі категорії
Додати товар

Зволожуюча маска для пошкодженого волосся la’dor hydro lpp treatment osmanthus 200 мл

320 грн -11% 285 грн
Опис

Маска для зволоження та відновлення сухого, ослабленого та пошкодженого волосся.

Засіб живить пошкоджене волосся, запобігає його сухості і допомагає зменшити електризуемість, а також підвищує еластичність, полегшує укладання і розчісування.

Маска спеціально розроблена для захисту хімічно обробленого волосся, для підвищення стійкості перманентної завивки та фарбування.

При постійному використанні волосся стає шовковистим і набуває здорового блиску.

- Гідролізований колаген - відновлює пошкоджене та посічене волосся, підвищує його еластичність і міцність, усуває ламкість і випадання, захищає від агресивного впливу навколишнього середовища (вітру, сонця, води, повітря). Колаген утворює на поверхні волосся непомітну найтоншу плівку, яка згладжує кератинові лусочки, завдяки чому волосся виглядає більш блискучим, шовковистим, зменшує електризування волосся.

- Олія жожоба - чудово кондиціонує волосся, зволожує і чудово підходить для пересушеного, ламкого волосся з пошкодженою структурою.

- Олія оливи - справжня природна комора кислот, жирів і вітамінів. Оздоровлює, посилює волосяні фолікули. Також прибирає кінчики, що січуться, і зволожує поверхню волосся, забезпечуючи йому додатковий захист.

- Екстракт з олії насіння моркви - має потужний омолоджуючий ефект, зміцнює мембрани клітин, виводить токсини, що залишилися після фарбування або хімічної завивки волосся, пом'якшує і зміцнює волосся, роблячи його більш м'яким, шовковистим і слухняним при розчісуванні.

- Пантенол - ефективний при лікуванні різних дерматологічних захворювань. Його дія спрямована на регенерацію шкірних покривів, зняття запалень, відновлення та глибоке харчування волосся.

- Кетон малини - швидко розщеплює жири. Зупиняє активне випадання волосся та стимулює зростання нових.

Використовуйте маску після шампуню та кондиціонера. Або замість кондиціонера. Нанесіть маску на вологе чисте волосся, рівномірно розподіліть від коріння до кінчиків і залиште на 10-15 хвилин. Після цього змийте маску теплою водою.

Застосовувати 1-2 рази на тиждень.

Об'єм 200 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 200мл

Схожі товари