Всі категорії
Додати товар

Сироватка-клей eco keratin power glue від la`dor

60 грн
Опис

Сироватка-клей Eco Keratin Power Glue від La`dor піклується про постраждалі кінчики волосся. Її головна відмінність від звичних засобів – легкість, завдяки якій волосся не обтяжується і не злипаються при трохи більш щедрому, ніж пара крапель, нанесенні. Сироватка-клей фіксує волосся, що січеться при термоукладкі, як би склеюючи його. Незвичайний і склад: в сироватці міститься равликовий муцин, колаген, гідролізований кератин, олія морінгі і високоефективний желатин.

Кератин є основним складовим волосяного покриву. Цей білок покриває волосся, оберігаючи його від зовнішніх впливів. Кератин заповнює ділянки волосся з дефектами і надає волоссю щільність, доглянутість. Колаген покриває волосся, оберігаючи його від пересушування. Олія морінгі володіє живильною дією, тому її використовували з давніх часів в Індії для підтримки краси волосся. Олеїнова кислота, антиоксиданти і вітаміни в складі цінної олії забезпечують живлення пошкоджених кінчиків волосся.

Равликовий муцин, що став звичним компонентом в засобах для обличчя, є рідкісним природним відновником. Гіалуронова кислота, пептиди міді, ферменти, глікопротеїни, мікроелементи, які не синтезуються в організмі, але так йому необхідні, і антимікробні пептиди створюють поєднання, неможливе повторити in vitro. У равликовому слизу міститься натуральна гліколева кислота в поєднанні з алантоїном, колагеном і еластином в їх природному вигляді. Муцин робить волосся зволоженими і запобігає їх пересушування, зміцнює ослаблене волосся.

Застосування: вимити і підсушити волосся, нанести на кінці невелику кількість сироватки, добре розподіливши

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 15мл
Продавець
cosme...
cosmetics20233
Дніпро
100% виконаних замовлень
Був

Схожі товари