Всі категорії
Додати товар

Філлер для волосся esthetic house cp-1 3 seconds hair ringer hair fill-up ampoule

50 грн
Опис

Філлер для волосся Esthetic House CP-1 3 Seconds Hair Ringer Hair Fill-up Ampoule володіє миттєвою та накопичувальною дією.

☝ Вже після першого використання помітно покращує та відновлює структуру волосся, ущільнює пасма, пом'якшує, дарує блиск та сяйво.

Філлер - це відновлююча сироватка для волосся миттєвої дії, вона здатна значно поліпшити стан локонів всього за 3 секунди. Наповнює волосся необхідними поживними компонентами, підтримує оптимальний рівень зволоження, пом'якшує, повертає волоссям шовковистість та блиск.

Засіб робить волосся слухняним, допомагає боротися з сухістю і ламкістю, а також робить його неймовірно м'яким і гладким. Засіб обволікає кожне пасмо від коренів до самих кінчиків, утворюючи захисний бар'єр, який оберігає волосся від передчасного забруднення, ламкості та агресивного впливу зовнішніх факторів.

🌿 Основні діючі компоненти:
- Гідролізований шовк – відновлює пошкоджені локони, робить їх міцнішими, оберігає від термічного впливу.
- Гідролізований еластин робить локони більш м'якими і еластичними, покращує їх структуру, запобігає ламкості і випадання, повертає природне сяйво.
- Гідролізований кератин - ефективно відновлює волосся, покращує його зовнішній вигляд, повертає гладкість і блиск. Створює захисну оболонку, яка утримує вологу та надає волоссю еластичність.
- Кераміди - наповнює пасма життєвою силою і робить їх міцнішими, відновлює пошкоджені ділянки, надає волоссю блиску та шовковистості.
- Пантенол – ефективний при лікуванні різних дерматологічних захворювань. Його дія спрямована на регенерацію шкірних покривів, зняття запалень, відновлення та глибоке живлення волосся.

➡ Застосування:

1. Змішайте філер з водою у пропорціях 1:1.
2. Ретельно перемішайте. Залишіть на 1-2 хвилини. Протягом цього часу засіб загусне до звичної консистенції маски для волосся.
3. Потім нанесіть засіб на добре підсушене рушником, але вологе волосся. На 2/3 довжини знизу. Приділіть особливу увагу кінчикам та пошкодженим місцям.
4. Для посилення ефекту надягніть термошапку або укутайте волосся в пакет/рушник. Якщо використовуєте термо-шапку, залиште засіб на 10-15 хвилин, якщо використовуєте рушник, то процедура триватиме трохи довше 20-25 хвилин.
5. Після процедури вимийте голову без використання шампуню.

Представлений у об'ємі:

💓 Об'єм: 13 мл (1 ампула).

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Продавець
cosme...
cosmetics20233
Дніпро
100% виконаних замовлень
Був

Схожі товари