Всі категорії
Додати товар

Набір бестселерів для волосся philip kingsley swimcap water resistant mask philip...

850 грн

розпродаж до 11 Травень

595 грн
Опис

Набагато дешевший, ніж окремо

Захисна маска для волосся philip kingsley swimcap water resistant mask
Вартість на офіційному сайті 20 фунтів (приблизно 1000 грн)

Захистіть своє волосся під час прийняття сонячних ванн і плавання за допомогою нашої водостійкої маски. Спочатку розроблена Томом Кінгслі за запитом першої олімпійської збірної США із синхронного плавання, наша шапочка для плавання спроєктована так, щоб бути водонепроникною.

Ця маска для волосся з УФ-захистом інтенсивно живить, зволожує волосся й запобігає вимиванню кольору на фарбованому волоссі. Волосся має сяйний і блискучий вигляд, залишаючись захищеним від знебарвлення. Це означає, що наша маска-кондиціонер ідеально підходить для блондинок, які можуть бути впевнені, що маска не реагуватиме на хлор і не зробить волосся зеленим.

Його унікальна формула допомагає захистити ваше волосся від висихання й шкідливого впливу хлору, солоної води й ультрафіолетових променів, що робить його фаворитом літа та порятунком для плавців.

Формула без сульфатів і парабенів містить гідролізований еластин, який надає міцності, щільності й еластичності, запобігаючи ламкості. Рицинова олія допомагає утримувати вологу; й оливкову олію з високим вмістом вітаміну Е й незамінних жирних кислот, яка допомагає утримувати вологу та надає блиску.

Улюбленець плавців
Захист від сонця й моря, захист від ультрафіолету та захист від хлору
Захисний крем для лікування та захисту волосся
Водостійка, поживна формула

Ключові інгредієнти.
Гідролізований еластин, рицинова олія й оливкова олія
Гідролізований еластин додає міцності, щільності й еластичності, щоб зменшити ламкість. Рицинова олія допомагає утримувати вологу; й оливкову олію з високим вмістом вітаміну Е й незамінних жирних кислот, яка допомагає утримувати вологу та надає блиску.

Нанесіть частинами на вологе волосся й розчешіть.
Залиште засіб на волоссі, щоб захиститися від шкідливого впливу сонця і води під час прийняття сонячних ванн і плавання.
Щоб видалити, добре промийте, потім двічі вимийте шампунем Philip Kingsley, що підходить для вашої текстури волосся.

Відновлювальна маска для волосся philip kingsley elasticizer deep-conditioning treatment
3 штуки по 40 мл (витого 120 мл)

Вартість на офіційному сайті 75 мл 21 фунт (приблизно 1040 грн)

Відновіть природну пружність і блиск вашого волосся
1 продається кожну хвилину. Оригінальна маска для волосся, яка починає діяти вже за 3 хвилини, роблячи волосся сильнішим, здоровішим і помітно поживнішим.

Зволожує всі типи волосся
Глибокі умови
Живить сухе волосся
Зміцнює/зменшує ламкість
Додає блиску і блиску
Додає гнучкості та відскоку
Зменшує пухнастість

Чим вирізняється елазайзер?

Не обважнює волосся
Більшість інших масок для волосся є «незмивними кондиціонерами», що означає, що продукт залишається на волоссі та може обтяжувати його впродовж дня. Як оброблення перед шампунем Elasticizer вбирається у волосся, а залишки потім змиваються.

Емульговані олії проникають у волосся і глибоко кондиціонують його.
Під час використання «чистої» олії безпосередньо на волоссі вона може створити бар'єр, що перешкоджає вбиранню активних інгредієнтів. Наша суміш емульгованих олій рицинової й оливкової дають змогу Elasticizer забезпечувати переваги олії, як-от неймовірний блиск і зволоження, а також дає змогу нашим активним інгредієнтам проникати у волосся і зміцнювати його.

ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ
Перед миттям шампунем ретельно намочіть волосся й нанесіть за секціями. Працюйте з волоссям кінчиками пальців. Накрийте шапочкою для душу та залиште мінімум на 20 хвилин (бажано понад 60 хвилин). Добре змийте та нанесіть відповідний шампунь, кондиціонер і тонік для шкіри голови Philip Kingsley. З тоншої текстури волосся треба двічі нанести шампунь, щоб видалити весь продукт. Для досягнення найкращих результатів використовуйте принаймні один раз на тиждень.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?