Всі категорії
Додати товар

Маска для волосся

350 грн
Опис

Оригінал!!! Нова!!! Ціна сайту 16$ Маска для волосся FOXYBAE 12-In-1 Magic Daily Leave in Hair Mask 177ml Що вона робить: Виготовлена з 12 різних розкішних масел, мастил і протеїнів, кілька крапель цієї незмивною маски допоможуть боротися з пухнастою, запобігають ламкості, зміцнять волосся і додадуть вашим пасмам тонну блиску. Як використовувати: нанесіть цю незмивну маску на вологе волосся, а потім висушіть на повітрі, або укладіть гарячим способом — змивати не потрібно. Больше причин, по которым он вам понравится: его можно использовать перед сушкой на воздухе и горячей укладкой благодаря его разглаживающим и термозащитным свойствам.
О бренде: Красота начинается с уверенности в себе — сначала вы слышите, что это волосы. Компания FOXYBAE, базирующаяся в Солнечном штате, разрабатывает средства по уходу за волосами, чтобы отпраздновать самовыражение и подчеркнуть ваш уникальный стиль.

Прокляття поганих волосся нарешті закінчилося! Наша чарівна суміш 12-в-1 складається з самих живильних, зволожуючих і живильних інгредієнтів на планеті! Наші 12 розкішних масел, мастил і протеїнів були включені в цю щоденну універсальну маску, не вимагає змивання, яка стане вашим чарівним зіллям проти пухнастості, посічених кінчиків і тьмяного волосся. Годі чекати Хресних фей і перейдіть від трагедії до чарів за допомогою невеликого чарівництва FoxyBae. ЯК КОРИСТУВАТИСЯ Почніть з вологих або сухих волосся. Рясно нанесіть продукт на кінчики волосся, просуваючись до шкіри голови. Уникайте нанесення продукту безпосередньо на шкіру голови, якщо у вас жирне волосся.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
annabibikova
annabibikova
Супер-продавець
Софиевская Борщаговка
95% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?