Всі категорії
Додати товар

Hd crystal drops farmavita кришталеві краплини 100 ml

670 грн
Опис

Довге волосся буде в захваті!

CRYSTAL DROPS від FarmaVita- незмивний засіб з легкою текстурою, який додасть пасмам лиск і гладкість всього за пару хвилин. Не переобтяжує волосся, тому найкраще підходить для тонкого, ослабленого, позбавленого об'єму волосся.

Заповнюючи порожнечі, чудово справляється з розгладжуванням та випрямленням. Ніжно огортає поверхню волосків, тим самим полегшуючи розчісування, надаючи дзеркального блиску та гладкості. Захищає від впливу високих температур, перешкоджає пересушуванню та дефіциту вологи у волоссі, відмінно підходить для термоукладок. Після нанесення тимчасово запаює кінчики волосся, що січуться. Ідеально підходить для надання сяйва і шовковистої текстури тьмяному та матовому волоссю.

Спосіб застосування: Нанести кілька крапель на долоню і розподілити по вологому або сухому волоссю, приділяючи особливу увагу пошкодженим ділянкам. Для кращого ефекту використовуйте на трохи зволоженому волоссі.

ЕКСКЛЮЗИВНИЙ АРОМАТ
Ексклюзивний аромат з нотами росистих квітів лілії та багатої олії мануки. Цей особливий аромат - вишуканий спосіб прикрасити своє волосся і відчути себе особливим у повсякденному житті!

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари