Всі категорії
Додати товар

Масло для волосся blonde life joico олія для волосся блонд

850 грн -12% 750 грн
Опис

🌀Масло для діамантового блиску блонда має ультралегку текстуру. Живить, розгладжує, *захищає та знімає статику, захищає яскравість блонду*. Комплекс масел та поживних амінокислот зволожує та живить волосся. Чиста формула олії не залишає сліду навіть у найсвітлішому блонді. Захищає від дії UV-променів.

🌀Аргінін знижує ламкість волосся для здорового блонду. Олія моної - багата омега-6 і омега-9 жирними кислотами, це екзотична олія з Південно-Східної Азії глибоко зволожує волосся, надає сяйва, захищає колір, робить волосся еластичнішим - і, до того ж, має природний УФ-фільтр.

🌀Олія таману - багате на найважливіші жирні кислоти, це рідкісна олія тропічної квітки, таїтянської гарденії. Зменшує пухнастість і пористість, надає блиску, захищає структуру волосся від агресивного зовнішнього середовища.

🌀Bio-Advanced Peptide Complex - ексклюзивна формула, що включає кератини, що біологічно ідентичні кератинам людського волосся, для реконструкції волосся зсередини. Оптимізовані протеїни прикріплюються саме до пошкоджених місць волосся, роблячи їх сильнішими та міцнішими.

*Застосування:* розітріть масло в руках і нанесіть його на вологе або сухе волосся, укладайте як завжди.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
100 мл
Продавець
lisavetinaa
lisavetinaa
71% виконаних замовлень
Була

Схожі товари