Всі категорії
Додати товар

Рідкі кристали з цінними оліями brelil numero 75ml

175 грн
Опис

Серія косметики Brelil з цінними оліями розроблена для догляду за будь-яким типом волосся. До складу комплексу входять олії аргани, макасара та макадамії. Олії делікатно усувають забруднення з волосся, оздоровлюють і наділяють локони чудовим сяйвом. Також комплекс олій сприяє вирівнюванню пошкоджених ділянок волосся, зміцненню, насиченню цінними компонентами, запобіганню зневодненню, і поверненню пружності волосся.

Рідкі кристали для надання волоссю блиску Brelilil Numero Illuminating Crystals With Precious Oils — високоефективний засіб для надання карколомного блиску Вашому волоссю. Кристали містять комплекс на основі найцінніших олій аргани, макадамії й макасара, які відомі своїми приголомшливими властивостями. Арганова олія чудово живить і зміцнює волосся, наповнюючи його життєвою силою. Олія макадамії має регенерувальну дію на пошкоджену структуру волосся. Олія макасар надає дзеркального блиску, м'якості та шовковистості волоссю. Регулярне використання рідких кристалів запобігає утворенню посічених кінчиків.

Спосіб застосування кристалів: нанести невелику кількість засобу на вологе або сухе волосся, приділяючи особливу увагу посіченим кінцям. Не змивати.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
75 мл

Схожі товари