Всі категорії
Додати товар

Kerastase fusio dose with niacinamide concentre nutritive концентрат для дуже сухого волосся.

350 грн
Опис

Kerastase Fusio Dose With Niacinamide Concentre Nutritive.
Концентрат для дуже сухого волосся.

1 ампула 12 мл — 350 гривень.
Термін придатності до 2025 року.

Представляємо Fusio-Dose з концентрованими активними компонентами для догляду за шкірою. Високо персоналізований догляд за волоссям у салоні повертається з покращеними характеристиками та модернізованою і спрощеною лінійкою:

— формула Fusio Dose, створена на основі інгредієнтів, натхненних доглядом за шкірою, обраних через їх точний вплив на волосся і привабливість для споживачів, відповідає очікуванням споживачів і використовує тенденцію до скініфікації.

— завдяки вищій концентрації інгредієнтів ця лінійка миттєво перетворює волосся з безмежними можливостями.

— його новий модернізований і зрозуміліший портфель дає змогу Fusio Dose задовольняти всі потреби волосся.

Комбінація бустера та концентрату пропонує 30 різних комбінацій для одночасного задоволення кількох потреб волосся: від тьмяності до ламкості, догляду за кольором і живленням. Концентрат спрямований на задоволення основних потреб волосся, виявлених перукарем після діагностики, тоді як бустер спрямований на другорядні потреби волосся, про які мріє ваш клієнт, так що ви можете отримати найкраще з обох світів.

Спосіб застосування:
змішайте з бажаним бустером Fusio-Dose. Прикрутіть насадку-розпилювач. Рівномірно розпиліть на вимите шампунем і підсушене рушником волосся.

Оплата на карту Приват банка.
Пересилання Новою поштою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари