Всі категорії
Додати товар

Сироватка миттєвого відновлення для волосся jvn complete instant recovery serum, 100 мл

1200 грн -9% 1100 грн
Опис

Сироватка миттєвого відновлення для волосся jvn complete instant recovery serum, 100 мл

Цена 1100 грн.

Зроблено в США

Instant Recovery Serum вирівнює пористість, тобто здатність вашого волосся утримувати вологу. Цей відновлювальний праймер наноситься перед іншими продуктами для укладання, тому кожен продукт, який ви наносите поверх нього, діє ефективніше. Його поживні інгредієнти згладжують і зволожують, зменшуючи видимість посічених кінчиків, збільшуючи силу та захищаючи волосся від гарячої укладки, створюючи водночас м'якість, приємну на дотик.

ПІДХОДИТЬ ДЛЯ: Усі типи волосся мають додати це на початок своєї рутини! Чи маєте ви низьку, середню або високу пористість волосся — ця сироватка для вас.

АРОМАТ: Затишна суміш амбри та кашемірового мускусу доповнена домішками лимона та мандарина.

Нанесіть на долоні та розітріть, перш ніж акуратно розгладити середину довжини та кінчики. Ось і все! Висушіть феном, висушіть на повітрі або нанесіть більше продуктів поверх, щоб підвищити їх ефективність.

ПОРАДА JVN Почніть із кількості розміром із виноградину та додайте більше, якщо ваше волосся густіше або пористе. Ідеально підходить для використання перед іншими продуктами або окремо для гладкої, захищеної укладки без фіксації.

Обміна, повернення і торга НІ.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 100мл

Схожі товари