Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Опис

Незмивна сироватка для волосся CHI Infra Silk Infusion створена на основі натурального шовку, входить до складу системи, призначеної для щоденного застосування, і використовується в догляді за нормальним і схильним до сухості волоссям, а також за волоссям, що зазнав хімічних процедур. Основним компонентом сироватки є натуральний шовк, як найдосконаліший за складом до людського волосся матеріал. Відновлююча сироватка CHI Silk Infusion — це насичений засіб, що має неймовірні відновлювальні властивості, що не потребують змивання. Збагачене натуральним шовком, протеїнами сої та пшениці, забезпечує органічну взаємодію з тканиною волосся. Підходить для щоденного застосування, надає волоссю доглянутого та здорового зовнішнього вигляду, сліпучого блиску.

Застосування:
Нанести невелику кількість на вологе волосся, рівномірно розподілити по всій довжині, не змивати. Рекомендується для щоденного використання для всіх типів волосся.

Результат:
Рідкий шовк CHI Silk Infusion глибоко проникає у волосся, відновлює й підтримує кутикулярний шар. Робить волосся неймовірно м'яким, слухняним і блискучим, не «обважнюючи» його

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 15мл
  • 60мл
  • 120мл
  • 300мл
Об'єм:
60 мл
Продавець
user-...
user-210101080
Київ
0% виконаних замовлень
Була