Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Маска кондиціонер для волосся

350 грн
Опис

Темрява-кондиціонера для волосся CHI Infra Treatment Миттєво зволожує і відновлює структуру волосся. Робить їх еластичними, шовковистими, слухняними і неймовірно блискучими. Призначено для харчування та зволожування сухих і сильно пошкоджених волосин. Підходить для всіх типів, особливо для того, щоб доглядати за нормальним волоссям, а також схильними до сухості та волосся, яке було піддано фарбуванню або іншим хімічним процедурам.

Призначення:
Після миття шампунем нанести маску CHI Infra Treatment і рівномірно розподіляти по волосах. Для звичайного кондиціювання залишити на 2 хвилини, для глибокого обернути голову рушником і залишити на 5 хвилин.

Результат:
Маска відновлює баланс води і захищає волосся від тепла. CHI Infra Treatment ідеально підходить для щоденного застосування, оскільки наявність унікальних компонентів забезпечує захисну і зволожувальну дію. Під час кожного застосування CHI Infra Treatment робить ваше волосся слухняним в укладці, шовковистими і надає їм неймовірний природний блиск і славетне сяйво здорових і сильних волосся.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Об'єм:
50 мл 300 мл 1 л
Продавець
user-...
user-210101080
Київ
0% виконаних замовлень
Була

Схожі товари