Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Незмиваємий кондиціонер

450 грн
Опис

Кондиціонер Кератин Міст входить до складу системи, призначеної для догляду за нормальним або пошкодженим, пористим волоссям, схильним до сухості, а також піддається освітленню або іншим хімічним процедурам. Кондиціонер Кератін Міст дає максимальний ефект у комплексному застосуванні з іншими засобами цієї лінії.

Вирівнює пористість волосся, роблячи його слухняним, блискучим і сильним. Призначений для щоденного догляду за волоссям. Вирівнює структуру волосся. Робить їх бездоганними від коріння до кінчиків, захищає, надає силу, м'якість та блиск.

В основі дії кондиціонера є використання запатентованої технології Cationic Hydrating Interlink. Завдяки їй амінокислоти шовку проникають глибше в структуру волосся. Катіонна зволожуюча взаємозв'язок створена для тих засобів, дія яких заснована на властивостях шовку.

Результат. Зміцнюючий засіб полегшує розчісування. Забезпечує м'який та збалансований догляд, виражену відновлюючу та зміцнюючу дію, зволоження, силу та еластичність.

Склад. Рожева вода, шовкові амінокислоти, гідролізований протеїн пшениці, пантенол. Екстрат кропиви, ромашки, водорості, алое віра, лаванди, розмарину.

Спосіб застосування. Після миття рясно розпорошити на сухе або вологе волосся.Не змивати. Застосовувати після кожного миття волосся

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Продавець
user-...
user-210101080
Київ
0% виконаних замовлень
Була

Схожі товари