Всі категорії
Додати товар

Капсули для волосся sevich(оригінал)

300 грн
Опис

💫 Вітамінні капсули для волосся мікс Sevich Hair Vitamin Mix
❤️Червоні: капсули від Sevich глибоко відновлюють пошкоджене волосся. Марокканське масло, масло жожоба, а також комплекс вітамінів A, C, E, живлять і відновлюють тендітне і жорстке волосся.
💛Жовті: капсули Sevich для волосся з марокканською олією та олією алое віра, Вітамін A, C, пом'якшують Ваше волосся, живлять його і зберігають вологу. Волосся стає більш здоровим, блискучим і слухняним.
💜Фіолетові: капсули для волосся від Sevich доглядають волосся після фарбування. Олія з Марокко та формула потрійного догляду розроблені для живлення та захисту фарбованого волосся.
🧡Золоті: Ці капсули призначені для догляду за нормальним волоссям. Допомагають зберегти волосся гладким і блискучим (підходять для сухого, тьмяного і нормального волосся). Індонезійська марокканська олія, олія жожоба, а також вітаміни A, C, E, В-5.
🧡Помаранчеві: вітаміни для волосся з марокканським маслом, женьшенем і екстрактом меду, а також вітаміни A, C живлять, захищають і забезпечує догляд за ламким і пористим волоссям. Волосся виглядає більш здоровим, блискучим і слухняним.
💚Зелені: капсули містять марокканське масло і масло насіння камелії, до складу також входять вітаміни А, С, Е і В5. Завдяки натуральним інгредієнтам легко відновлюють сухі, січені кінчики волосся. Зелені капсули підходять для забарвленого волосся. Відмінно зволожують і надають шовковистого вигляду.
🖤Чорні: капсули містить марокканське масло та алое віру. До складу також входять вітаміни A, C, E які покращують блиск вашого темного волосся, живлять і захищають волосся від сонячних променів.
Спосіб застосування:
Вимити волосся і трохи підсушити рушником. Відрізати носик капсули. Половину олії розподілити на долонях. Нанести масло на вологе волосся для термозахисту та зволоження. Висушити волосся. Залишки олії нанести на сухе волосся.
#капсулидляволосся #капсулиsevich
🎀 Ціна 30 штук 350 грн
🎀 Ціна 9 штук 150 грн

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Продавець
onlyyou.shop
onlyyou.shop
Львів
100% виконаних замовлень
Була