Всі категорії
Додати товар

Новинка пілінг для шкіри голови la'dor scalp scaling spa hair ampoule, 15 г

90 грн
Опис

Свідчення:

Жирна шкіра голови
Лупа
Свербіж
Сухість і стягнутість шкіри
Повільний ріст волосся
Випадання

Відмерлі епідермальні клітини на голові теж вимагають своєчасного лущення. При накопиченні вони заважають вільному повітряобміну і схильні провокувати безліч захворювань волосся і шкіри голови. З-за цього волосся росте повільніше і виглядають не так розкішно, як нам хотілося б. Також після застосування такого пілінгу косметичні та лікувальні засоби для волосся діють набагато активніше.

Пілінг від Lador очищає і відлущує шкіру голови, знімає ряд дерматологічних проблем: лупа, свербіж, випадання, роздратування, себорея і порушення мікроциркуляції. Очищення пілінгом проходить більш істотно, ніж шампунем. La'dor Scalp позбавляє від скупчився в порах себума, усуває з шкіри голови і волосся залишки стайлінгових і фарбувальних засобів. В своєму складі містить ментол, тому ще одним бонусом є приємний охолоджуючий ефект.

❤Арганова олія зволожує шкіру і активізує регенеративні процеси. Масло зменшує запальні процеси і допомагає максимально швидко прибрати суху лупу. Також благотворно позначається на швидкості росту волосся.

❤Екстракт з листя чайного дерева відіграє роль потужного біостимулятора і оздоровлює клітини шкіри. Екстракт багатий вітамінами, має антисеборейным ефектом і швидко гасить відчуття свербежу. Також компонент надає блиск волоссю.

❤Равликовий муцин швидко загоює ранки, підвищує еластичність шкіри. Муцин дуже багатий алантоїн і надає на епідерміс і коріння волосся антисептичну дію. Відновлює природну захист шкірного покриву і вберігає її від негативного впливу ультрафіолету.

❤Ментолове масло стимулює кровообіг і глибоко очищає шкірний покрив. Прискорює ріст волосся і допомагає позбавитися від лупи. Також надає заспокійливий ефект і зменшує подразнення.

❤Лимонна кислота незамінний компонент для фруктового пілінгу. Відлущує мертві клітини і підвищує загальний метаболізм епідермісу. Відновлює природне зволоження шкіри і робить її більш еластичною.

❤Сік алое розчиняє жири і глибоко очищає пори. Антибактеріальні властивості алое заспокоюють шкіру, роблячи лікування і профілактику себореї більш ефективною.

❤Гідролізований колаген значно підвищує пружність шкірного покриву і створює додатковий захист від несприятливих зовнішніх чинників.

ЗАСТОСУВАННЯ: Нанесіть скраб на шкіру голову відразу ж після обробки шампунем. Кінчиками пальців обережно помасажуйте шкіру, а потім розітріть засіб по всій довжині волосся. Далі ретельно промийте теплою проточною водою. Також застосування пілінгу рекомендується безпосередньо перед проведенням складних косметичних процедур на зразок фарбування або ламінування локонів.

СКЛАД: Склад:D. I water,Disodium EDTA ,Propylene Glycol ,Glycerin,PEG-45M,citric acid, Betaine,Cetearyl Alcohol,Glyceryl Stearate SE , Steartrimonium Chloride Dimethiconol ,Hydrolyzed Collagen ,Polyglutamic Acid ,Methylparaben ,Propylparaben ,Menthol ,Benzophenone-5 ,Snail Secretion Filtrate ,Camellia Sinensis Leaf Extract , Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Extract, Rose Extract , Ceramide NP ,Aloe Barbadensis Leaf Juice ,Argania Spinosa Kernel Oil ,Cyclomethicone, Dimethiconol ,Mineral Oil, CI 15985 , Perfume

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 15мл
Об'єм:
15 мл
Продавець
lenapoznanska
lenapoznanska
Кропивницький
Була

Схожі товари