Всі категорії
Додати товар

Сироватка клей для посічених кінчиків волосся la'dor keratin power glue mauve edition lador

385 грн
Опис

Сироватка-клей для посічених кінчиків. Відновлює посічене волосся, запиваючи його на кінцях.

У ній міститься равликовий муцин, гідролізований кератин, олія моринги та високоефективний желатин. Кератин є основним складником волосяного покриву. Цей білок покриває волосся й у такий спосіб оберігає його від зовнішніх впливів. Кератин природного походження знаходить на волоссі ділянки з дефектами та заповнює їх. Саме він надає волоссю гарного сяйного вигляду. Колаген покриває волосся, оберігаючи його від пересушування. Олія моринги має цілющу дію, тому її використовували з давніх часів в Індії для підтримки краси волосся; олеїнова кислота, антиокисники та вітаміни в його складі забезпечують регенерацію ушкодженого кінців волосся. Равликовий муцин є рідкісним природним відновлювачем. Олія моринги, яка завдяки своїм оживлювальним властивостям застосовувалася в стародавніх процедурах аюрведи для догляду за волоссям, містить високий рівень олеїнової кислоти, антиоксиданти та вітаміни, які допомагають відновити посічені кінчики та доглядають за волоссям.

Равликовий муцин — унікальний природний регенератор. Він являє собою складну суміш ферментів, глікопротеїн, гіалуронової кислоти, мідних пептидів, антимікробних пептидів і мікроелементів (зокрема міді, цинку та заліза), яка не може бути відтворена штучно. До складу слизу равлика входить природна гліколева кислота в комбінації з алантоїном, еластином і колагеном у природній формі. Муцин у складі експрес-догляду зволожує волосся, захищає його від втрати вологи, відновлює пошкоджені ділянки волосся.

Догляд діє на волосся як тимчасовий клей, скріплюючи кінчики під дією гарячої укладки феном або праскою. Її головна відмінність від звичних засобів — легкість, завдяки якій волосся не обважнюється й не злипається за трохи більш щедрого, ніж пара крапель, нанесення.

Застосування: Нанести на промите та підсушене рушником волосся (на ушкоджені кінці волосся), прочесати гребінцем із рідкісними зубцями, укласти волосся за допомогою фена.

100g

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
Розмір:
  • 100мл