Всі категорії
Додати товар

Капсули для волосся sevich mix 30 шт

280 грн
Опис

Вітамінні капсули для волосся Sevich Hair Vitamin Mix містять у баночці мікс із 7 видів капсул, кожен із яких розв’язує певну проблему.

Види капсул:
❤️Червоні (4 шт.) - для відновлення пошкодженого волосся — оздоровлюють, надають блиску, захищають. Містять у складі комплекс вітамінів А, С, Е, В5, олію жожоба, марокканську олію.

💜Фіолетові (4 шт.) — для фарбованого волосся — зберігають колір фарбованого волосся, надають гладкості та сяйва. Містять марокканську олію, олію підсмачника, олію сої, арганову олію, вітамін А і С.

💚Зелені (4 шт.) — для сухого та посіченого волосся — зволожують, склеюють посічені кінчики, глибоко проникають у структуру волосся, усувають сухість, запобігають ламкості. Містять олію насіння камелії, марокканську олію, вітамін В5.

🖤Чорні (4 шт.) — для темного волосся і захисту від сонця — підсилюють блиск темного волосся, живлять і захищають від ультрафіолету. Містять олію кукуї, алое вера, марокканська й арганова олія.

🧡Помаранчеві(4 шт.) - для живлення ламкого волосся глибоко живлять структуру волосся, зволожують, запобігають виникненню посічених кінчиків. Містять екстракт меду, екстракт женьшеню, вітамін Е.

💛Жовті (4 шт.) - для живлення і блиску — глибоко живлять і зволожують волосся на всій довжині. Містять алое вера, олію сої, марокканську олію.

💫Золоті (4 шт.) — для ламкого та пористого волосся — живлять і зволожують сухе волосся, роблять його здоровим, блискучим . Містять олію жожоба, алое вера, олію сої, марокканську олію, арганову олію.
➕2 капсули рандомні

✔️Спосіб застосування:

1. Розріжте капсулу та видавіть вміст.
2. На вимите та підсушені рушником волосся розподіліть засіб на всій довжині, на корені не наносити. Не змивати/ можна використовувати на сухе волосся
3. Висушіть волосся звичайним способом.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари