Всі категорії
Додати товар

Шампунь кератиновий без сульфатівerayba hydraker k12 keratin shampoo , 1000 мл

1300 грн
Опис

Ваша шкіра настільки ніжна, що будь-які несприятливі компоненти для неї небезпечні? У такому випадку потрібно дуже вимогливо відноситися до складу косметичних засобів. Кератиновий шампунь без сульфатів від іспанського торгового бренда Erayba підійде саме вашому волоссю!
Erayba HydraKer K12 Keratin Shampo створений для відновлення і зволоження волосся. Комплекс із кератином й олією аргани має ефект випрямлення волосся. Склад продукту насичений компонентами, яких особливо потребує сухе і пошкоджене волосся: гідролізний кератин, олія аргани, катіонні полімери, провітамін В5, D-пантенол. Після першого ж застосування представлений шампунь забезпечує захист, природний блиск, гладкість і шовковистість. Він вирівнює волосся всіх типів, інтенсивно зволожує і надає неймовірно доглянутого вигляду.

Спосіб застосування

масажними рухами шампунь нанести на вологе волосся і шкіру голови. Витримати піну на волоссі 3-5 хвилин. Добре промити. Якщо необхідно - процедуру повторити. Для досягнення найкращого результату застосовуйте Кондиціонер для об’єму з морським шовком.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
1 л