Всі категорії
Додати товар

Шампунь для об'єму волосся, без сульфатна 300 мл

199 грн
Опис

Вашому волоссю бракує об'єму? На щастя, це зовсім не проблема — сучасні косметичні розробки дозволяють йому виглядати розкішним, густим і доглянутим. Скористайтеся спеціально розробленим засобом турецького бренда з виробництва лікувальної косметики Petite Maison і ви неодмінно залишитеся задоволеними! Шампунь для об'єму волосся Petite Maison Shampoo Volumizing можна застосовувати так часто, як це необхідно, адже він не пересушує пасма і не робить кінчики ламкими і сухими.

Усе це — завдяки натуральній олії камелії, що міститься в його складі. Крім того, Petite Maison Shampoo Volumizing відмінно позбавляє волосся і шкіру голови від різних забруднень і допомагає підтримувати свіжий і доглянутий вигляд.

Спосіб застосування
нанесіть на вологе волосся ніжними масажними рухами та змийте.

Склад
Aqua, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Parfum, Decyl Glucoside, PEG/PPG-120/10 Trimethylpropane Trioleate, Laureth-2, Glycerin, Betaine, Polyquaternium-10, Cetearyl Nonanoate, Triticum Vulgare (Wheat) Bran Extract, Ethylhexyl Isononanoate, Linoleic Acid, Camellia Oleifera Seed Oil, Panthenol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Butylphenyl Methylpropional, CI 42090, CI 19140, CI 28440

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
300 мл

Схожі товари