Всі категорії
Додати товар

🔥❇️шампунь для жирної шкіри голови,🌸daeng gi meo ri🌸 500 мл🌿iherb🌿

599 грн
Опис

🔥❇️Шампунь для жирної шкіри голови,🌸Daeng Gi Meo Ri🌸 500 мл🌿iHerb🌿
🌸🌱Підвищена жирність шкіри голови безпосередньо позначається на стані волосся, яке швидко забруднюється та виглядає тьмяним, масним і неохайним.
🌸🌱Вирішення цієї проблеми знайшли корейські виробники, представивши універсальний ексклюзивний шампунь для жирної шкіри голови Daeng Gi Meo Ri Shampoo For Oily Scalp, активні компоненти якого нормалізують функціонування сальних залоз шкіри голови.
🌸🌱Шампунь, що має охолоджувальний ефект та сильний заспокійливий вплив, добре очищає волосся завдяки ексклюзивному коктейлю з натуральних екстрактів східних трав, які мають протизапальні властивості.
🌸🌱Засіб захищає кучері від пошкоджень і створює для них сприятливе середовище з мікроелементів, мінералів та антиоксидантів, які омолоджують і оновлюють корені та цибулини волосся.
🌸🌱Інтенсивне застосування шампуню суттєво знижує жирність шкіри голови та підтримує оптимальний баланс, даруючи волоссю легкість, шовковистість і доглянутість.
🌸🌱Містить східні рослинні екстракти, як-от екстракти хауттюйнії серцевидної (Houttuynia Cordata) та гірчака багатоквіткового (Polygonum multiflorum), а також активні інгредієнти, що допомагають позбавитися надлишків шкірного жиру та лупи, а також зменшити свербіння та надати свіжість жирній шкірі голови.
🌸🌱Має зручний дозатор
🌸🌱Підходить для щоденного використання.
🌸🌱Економний в використанні
💥💥💥Ціна 599 грн💥💥💥

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари