Всі категорії
Додати товар

La'dor keratin lpp, протеїновий шампунь для волосся з кератином

281 грн
Опис

La'dor keratin LPP, протеїновий шампунь для волосся з кератином
Кератиновий безсульфатний протеїновий шампунь Lador Keratin Lpp Shampoo Mauve Edition для щоденного застосування підтримує оптимальне для шкіри голови та волосся лужне середовище - слабо-кисле (pH 6.0), що робить його підходящим навіть для найчутливішої шкіри голови.

Шампунь відновлює та лікує, пошкоджене фарбуванням та хімічною завивкою волосся. Рекомендований для фарбованого волосся - волосся виглядатиме яскравіше і природніше, зберігаючи гарний колір. Для волосся після процедури кератинового випрямлення та ламінування. Шампунь запобігає пушенню волосся, алергічні реакції та подразнення.

Основні компоненти:
🍀LPP – це природний амінокислотний комплекс. Найменша структура білка для надання волоссю м'якості та шовковистості. У звичайних шампунях використовують силікон.
🍀Три види білка: колагеновий, рослинний, шовковий зміцнюють і оздоровлюють волосся, роблячи його сильнішим, здоровішим і блискучим.
🍀10 видів органічних олій: (жожоба, авокадо, евкаліпта, лаванди, аргани, камелії та ін.) відновлюють водно-жировий баланс шкіри голови, зволожують та живлять волосся.
🍀Кератин розгладжує волосся, роблячи його ідеально гладким, при цьому не впливаючи на природний прикореневий об'єм.

Рекомендації щодо застосування:
Нанесіть засіб на вологе волосся, спіньте, помасажуйте шкіру голови, потім змийте теплою водою.

Країна - Корея

Об'єм - 200 ml

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
359987127
Brunner_beauty_
Супер-продавець
Тернопіль
92% виконаних замовлень
Була

Схожі товари