Всі категорії
Додати товар

Безлужний шампунь з ph 4.5 la'dor damage protector acid shampoo, 900 мл

670 грн
Опис

Відомо, що фарбування волосся та хімічна завивка негативно позначаються на його здоров'ї. На перший погляд все досить просто і використання спеціальних бальзамів і масок має допомогти, проте насправді процес трохи більш складний. Вплив фарбувальних засобів схиляє чашу терезів балансу волосся і шкіри голови на лужний бік, у результаті чого з'являється лупа, локони починають сіктися і стають крихкими.

La'dor Damage Protector Acid Shampoo - м'який шампунь без вмісту лугу подвійної дії. Він ефективно відновлює кислотно-лужний баланс, оскільки має рН 4.5, і надійно захищає інтенсивність кольору ваших локонів, запобігаючи вимиванню фарбувальних пігментів з кортексу волосся. Він практично не піниться, проте чудово очищає від забруднень, себуму, що скупчився, і залишків засобів для укладання. Волосся легко розчісується, стає м'яким, слухняним і сліпуче блискучим.
Спосіб застосування
нанести шампунь на вологе волосся, спінити і помасажувати, потім змити теплою водою.
Склад
Water, sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Lauramide DEA, sodium Lauryl Sulfate, Argania spinosa Kernel oil, Disodium EDTA, Polyquaternium-10, Citric Acid, Climbazole, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Cl 19140, fragrance.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
400 мл 500 мл

Схожі товари