Всі категорії
Додати товар

Безсульфатний шампунь, маска, скра-пілінг, сироватка проти випадіння, top beauty

185 грн
Опис

🌿Шампунь - зміцнюючий проти випадання та для росту волосся.На основі м'яких Павів, які дбайливо та ефективно очищають волосся. Також підходить для волосся після кератину та ботоксу (не містить лаурит сульфату та парабенів).
📃Шампуні виконує ряд функцій:
✨Додає зміцнювального ефекту для волосяних цибулин.
✨Стимуляція процесів росту волосся
живлення
✨Пом'якшення
✨Поява захисної від УФ випромінювання плівки на волоссі
✨Надання шовковистості
✨Надає обьем волосся.
Ціна 185 грн
🌿Маска для волосся, що зміцнює для росту і проти випадання волосся.
Маска ефективно бореться з випадінням волосся і дбайливо доглядає довжину.📃 Її активні компоненти ущільнюють волосся, стимулюють ріст і перешкоджають випаданню.
Активні компоненти:
✅Екстракт пивних дріжджів – одне з них. Дивовижна дія речовини обумовлена великою кількістю вітамінів, мінералів, білків та інших корисних елементів, що благотворно впливають на стан волосся.
✅Дія білка полягає у створенні захисного ефекту, завдяки якому локони стають менш сприйнятливими до негативного впливу факторів навколишнього середовища. Пасма стають міцнішими, покращується еластичність і пружність, стимулюється більш активне відновлення. Кондиціонуюча дія робить волосся більш слухняним і акуратним, набувають гладкості і шовковистості.
Ціна 185 грн
🌿Не змивається сироватка проти випадання і зростання волосся. Результат гарантовано! Натуральний продукт!
📃До складу входить:✅ Екстракт кореня женьшеню для волосся
Дія на волосся: покращує клітинний метаболізм, нормалізує роботу сальних залоз шкіри голови, покращує циркуляцію крові. Це активізує ріст волосся і запобігає появі ранньої сивини.
✅ Аргінін - покращує кровопостачання волосяних цибулин, що сприяє стимуляції росту волосся, а також запобігає їх випаданню
Ціна 190 грн
🌿Скраб-пілінг для шкіри голови стимулює кровообіг, активізує ріст волосся, попереджає виникнення лупи і ознак себореї. Цей скраб стане незамінним для дівчат, які зіткнулися з проблемою випадіння, ламкістю або повільним ростом волосся.
Ціна 210 грн
#topbeauty #натуральнакосметика #органічнийшампунь #органічнакосметика #топбюті #топб'юті#шампунь #маскадляволосся #термозахистволосся #термозахистдляволосся #сироваткадля

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
hsu.z
hsu.z
Супер-продавець
Ратне
89% виконаних замовлень
Була

Ще продаю

Схожі товари