Всі категорії
Додати товар

Jason natural, dandruff relief, лікувально-профілактичний шампунь і кондиціонер «2 в...

705 грн
Опис

Опис
Компанія заснована в 1959 році
Лікує й усуває лупу
Не містить: парабенів, сульфатів, вазеліну, фталатів
Екологічна біорозкладна формула
Сертифіковано програмою Leaping Bunny
Візьміть справу у свої руки та попрощайтеся зі свербінням голови та настирливою лупою. Наш лікувальний шампунь і кондиціонер 2-в-1 збагачений піритіозним цинком, схваленим Керуванням із санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів США (FDA), для боротьби з дерматитом шкіри голови та легким псоріазом. Він усуває лупу, лущення і свербіж. Зміцнювальний волосся рослинний білок оживляє, а поживна олія жожоба додає невагомої м'якості та робить волосся слухнянішим. Вбрання за паском ви позбудетеся лущення і сверблячки, а волосся стане м'якшим, слухнянішим, чистими та кондиціонованим.

Бренд Jason вірить у силу природних інгредієнтів для поліпшення повсякденного самопочуття і здоров'я. Ми просували більш безпечний, комплексний догляд за здоров'ям і далі використовуємо повний достаток рослинних компонентів і ефірних олій для створення сумішей, які освіжають і відновлюють організм. Оздоровлення — це наша друга натура, ми дотримуємося цього кредо з 1959 року.

Призначення:

Усуває лущення і свербіж, викликані лупою.
Допомагає запобігти виникненню себорейного дерматиту.
Рекомендації щодо застосування
Для досягнення максимального результату застосовуйте не менш ніж 3 раз на тиждень. Нанесіть шампунь на вологе волосся, що масажує рухами втирайте в шкіру голови. Ретельно сполосніть і повторіть у разі потреби.

Інгредієнти
Відомості про активні речовини
Активні інгредієнти Призначення
Цинк-піритіон 1% Контролює лупу
Допоміжні інгредієнти:
вода, цетиловий спирт, гліцерин, кокоілізотіонат натрію, кокамідопропіл гідроксисултаїн, стеаріловий спирт, гліцеріл стеарат емульгувальний, двонатрієвий кокоіл глутамат, хлорид натрію, каприловий тригліцерид, олія з цедри апельсина (citurus aurantinum dulcis), олія плодів оливи (olea europaea) *, масло семян жожоба (simmondsia chinensis) *, зерна киноа (chenopodium quinoa) *, спирт *, ефіри полігліцерила-4 олія бабасу, бензиліацетат, капрілоіл гліцерин/себацинова кислота сополімер, гуарова камедь (cyamopsis tetragonoloba) *, дигептил сукцинат, хлорид гуаргідроксипропілтримонію, гідроксид натрію, пірролідонкарбонат натрію, теринеол, триетил цитрат, карбонат цинк, етилгексілгліцерин, феноксиетанол, лимонен, ліналоол.
* Сертифіковані органічні інгредієнти.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
tatya...
Organic_ua
Супер-продавець
Дніпро
70% виконаних замовлень
Була

Схожі товари